Min instagram
 
Ja, jag hade tänkt att vara en bättre bloggerska denna helgen, men det var fullt ös hela tiden så hann helt enkelt inte med det, tyvärr. Men nu är jag tillbaka hemma och redo för en otroligt stressig jobb-vecka. Men jobbar bästa under press så ska bli bra detta! :)
 
I helgen har vi varit i Eskilstuna hos min sambos familj. På fredagen så blev det en liten tatto på armen, min första. Är så nöjd med den, inte så jag hoppar upp och ner av glädje, utan att jag känner att den alltid borde ha suttit där. Love it! Sen på fredagskvällen så gick vi ut ett helt gäng till Pitchers. På lördagen så var det äntligen dags för en fotografering, jag har varit så fotosugen nu ett tag så skulle kunna ha tre fotograferingar som dagen. Vill bara knppa, knäppa, knäppa! Ljuset var helt fantastiskt och det finns så många fina platser i Eskilstuna att hålla till vid. Vill verkligen ha fler fotograferingar där!
 
Efteråt så fikade vi på ett nytt fik som öppnat i Eskilstuna och åt den största semlan som jag någonsin sett! Den var enorm ! På helgen myste vi med otorligt god mat framför Melodifestivalen. Vad tyckte ni om Melo? Gick rätt låt vidare och var tyckte ni om programledarna? Personligen så älskar jag Gina! Igår så var det kalas-dag och efter kalaset så åkte vi hem. Åkte med det nya tåget, eller nu har det väl funnits ett tag, x3000. Gud vilka fina tåg! Så fräscha och så mycket space. Men vi hamnade i en vagn som skakade jättemycket + att vi satt baklänges så både blev faktiskt åksjuka. Vi som är så tågvana, haha! Men så är det ibland.
 
Nu ska jag sätta fart med jobbandet här hemma igen, för i eftermiddag så ska jag till doktorn. Ensam för första gången, jag som har sån läkarskräck (!!) Önska mig lycka till ;)
Johanna Fåglund - Fotograf & Makeup-artist
| http://stargirlphoto.blogg.se/

Sv: Tack :))

Sara
| http://sarajosefin.blogg.se

Jätte fina bilder!

Svar: Tack Sara! :)
Becca

Anna

Hoppas det går bra hos doktorn ringer i kväll!

Svar: <3
Becca

Johanna Fåglund - Fotograf & Makeup-artist
| http://stargirlphoto.blogg.se/

Sv: Tack :))

Namn:

E-mail: (publiceras ej)

Webbadress:

Skriv din kommentar här:

Kom ihåg mig?