Januari: Fotograferade ett hemligt bröllop. Spenderade en timme med sötaste Dagny. Fotograferade till en stor annons för en antikmässa. Satt och väntade på fåglarna med mitt teleobjektiv. Dokumenterade när företaget Andritz spelade hockey, ett av de roligaste företagsjobben jag haft! Fångade Louise & Davids kärlek på bild. Fotograferade på en 50-års fest. Och busade med Viggo & Wille som inte gärna ville bli fotograferade, hehe.  

 

 

Februari: Hade buskillen Alwin framför min lins. Porträttfotografering med Amanda. Fotograferade bandy. Gjorde en film på Crille när han skrattar. Fotograferade Elin Björkman tillsammans med häst. Isracing i Hallstavik. Louise Ambjörnsson modell:ade åt mig. Tog porträtt på NVS montörer. Fota Anniella. Rally på Färjestad. Fotograferade Susanne Lindblom i Eskilstuna. Tog många vinterpromenader.  

 

 

Mars: Shutter hugger. Fotograferade söta bebisfötter & tillhörande bebis. Hade provfotografering tillsammans med Camilla & Espen. Portätt på Caroline G. Följde med till floristgrossisten för att ta lite bakgrundsbilder. Fotograferade att göra i ordning modeller + hårshow åt Matrix & hårverksta'n. Fotograferade två systrar tillsammans med deras hund. Isracing Bollnäs. Fotograferade Julia & Ulf till Svensktoppen nästa. Gick på långfredagstrav. Fotograferade när Olle döptes. Körde en secret love fotografering med Angelina. Tinda, Molly & Casandra fick bilder tillsammans.  

 

 

April: Fotograferade bilsportsförbundets styrelse. Tog arbetsporträtt åt en tidning. Fikade med mamma. Fikade med Lina Flodins. Tog porträttbilder på Frida. Gick på i2 marten och njöt i solen i hamnen. Tog personalporträtt åt Imtech. Åkte till Stockholm för att fotografera Izabella Fröberg, tyvärr ställde hon in. Fotograferade en överrasknings fotografering som Veronica gett sin väninna Malin. Fotograferade årets första blomma.  

 

 

Maj: Fotograferade Angelica med sina styvsöner. Balfotografering på Apertin. Ulrica & Pärs bröllop. Bröllopsinspiration hos Gullvivan. Elin Nelin modellfotografering. Fotopromenad & tidningsköp. Blev inbjuden att fotografera Matilda Hansson & Peter Johansson konsert i Tollsta K:A. For landet runt och fotograferade speedway. Hade förfotogrfaeringar med 4 brudpar. Åkte till Vetlanda och fotograferade Majken & Charlie. Hade en modellplåtning med Anna & Isabelle.  

 

 

Juni: Fotograferade bal på CCC. Hade flertalet bal & studentfotograferingar. Tobias & Angelicas bröllop. Bröllop på Gubbholmen. Karin & Johans bröllop. Världens härligaste familjefotografering på Alstrum. Fredrik Haraldsson. Gullvivans brudbuketter. Bröllop Räggårdsviken. Midsommarafton. Promenad i motljus, bla i mariebergsskogen. Utflykter med mamma. Svensktoppen nästa och Starboys. Lilla Tindra. Tre härliga syskon Alsters herrgård. Speedway + speedway. Kärleksfotografering Veronica & Jakob.  

 

 

Juli: Fanny & Andreas bröllop. Cirkus Scott. Herrhagens blomsterhandel. Egen familjefotografering. Jeanette & Ulfs bröllop. Sötaste familjen från USA. Lugnets massage. Två dagar tillsammans med Matilda Hansson & Peter Johansson. Speedway, speedway, speedway. Pre-Shoot både med Anna & David och med Sandra & Espen. Rottneros park med mamma.  

 

 

Augusti: Pre-Shoot Anna & Magnus. Anna & Davids bröllop. Anna & Magnus bröllop. Emelie & Rickards bröllop. Bröllop Sandra & Espen. Capiscums brudfotografering. Caroline & Kristians bröllop på Apertin. Pre-Shoot med Emelie & Rickard. Familjen Flinth i Räggårdsviken. Skattkärrsfamiljen på Alsters herrgård. Kungen, drottningen och Gullvivans blommor. Mamma fyllde 50år!

 

 

September: Fotograferade bröllop i Åkers Styckebruk. Fotograferade Erika Emanuelsson. En fantastisk kärleksfotografering med Säfflebor. En hemlig gravidfotografering. Åkte till Stockholm och tittade på SGP i friends arena. Fotograferade tjejerna på Diva. Tog mumsiga bilder på Lindhes bageri. Syskonfotografering en mysig höstkväll.  

 

 

Oktober: Alexandra & Pers kärleksfotografering. Träffade min fina vän Emelie Blomqvist som även hamnade framför kameran. Kusinerna Bianca & Nicole. Mamma på 60-tals fest. Fotograferade folkrace för första gången. En höstfotografering i snö med fina familjen. Sandra Asp i solnedgång. Åkte till Stockholm och fotograferade Hanna B. Fotograferade Tove med familj i Mariebergsskogen. Kastade löv med två underbara bröder. Åkte till Uppsala med en god vän. Filmade vatten till en film, som aldrig blev av. Fotograferade Wilma med modelldrömmar.  

 

 

November: Första advent-pyntade hemma. Tände ljus för de jag saknar. Tog porträtt tillsammans med Crille. Crille bjöd ut mig på middag och tog med mig på handboll. Fotograferade Erica & Leo tillsammans. Jessica & Per fick agera modeller åt mig. Även mamma & moster hamnade framför min lins. Fotograferade goaste Stella. Fotograferade två bröder i ett kallt Mariebergsskogen.

 
 
 
December: Fotograferade Lucia i domkyrkan. Kastade snö tillsammans med Crille. Hade en modellplåtning med Anna & Louise. Hade en trevlig uppesittarkväll med familjen och två mysiga julaftnar. Julbord med släkten. Gick på julmarknad i Örebro & mariebergsskogen. Och myste mig igenom hela december. 
 
 
Fotografen Rebecca: Under 2013 har jag träffat så många människor som jag kommer att minnas för evigt och jag har verkligen de finaste kunderna som man kan få. Så det är med värme i hjärtat som jag ser tillbaka på 2013. Som fotograf har det verkligen varit ett helt fantastiskt år med som sagt fantastiska kunder, roliga uppdrag och fint väder. Har svårt att förstå att ett år kan gå så fort, men det gör väl det när man har roligt. Jag har fortsatt att utvecklas och även om jag har en bit kvar till att helt hitta vad som är min bildstil så är jag på en god väg. Förr har ju utveckligen hela tiden gått uppåt av sig själv, men den stora skillnaden som varit i år är att jag själv jobbat hårt för att utveckligen ska fortsätta. Och det har både varit roligt och utmanande. 
 
2014 tänker jag utmana mig själv ännu mer för att inte utveckligen ska stanna av. Har redan bokat in tillfällen med kurser, så jag ska utmana mig själv och göra saker jag tycker är svårt. Sen kommer jag ta ett steg till mot min dröm att enbart kunna jobba som bröllops - & barnfotograf. 
 
Personen Rebecca: Rebecca i början av 2013 är inte alls samma person som sitter här nu i slutet av 2013. Jag känner knappt igen mig själv, men jag har äntligen börjar älska mig själv. Och förstått att jag ska vara huvudrollen i mitt eget liv. Har alltid brytt mig för mycket om vad alla andra tycker, tänker och sedan tagit hand om alla andra, så jag har glömt mig själv. Men nu är hon här, hon är stark och hon har åsikter. På min arm står det: "If no one ever hears it, how we gonna learn your song?". Först nu har jag kunnat börja leva efter det. 
 
Jag hoppas att mitt 2014 kommer bli ett år där jag låter mig själv njuta mer och ha roligt. 2013 jobbade jag väldigt mycket för mycket. Men det är ju så roligt, att det är svårt att låta bli. Älskar att vara fotograf ♥ Men jag har insett att vara ledigt är jätteviktigt för att kunna göra jobben så bra som möjligt. Och det är så otroligt viktigt för mig att alltid ligga på topp. Så därför kommer 2014 bli ett lugnare år med mer bus & skoj mellan fotograferingarna ;)
Lilli Nyfiken - Fotbollsfru, småbarnsmama med fotografdrömmar!
| http://curiousme.blogg.se/

Men vilket underbart år! Blir så inspirerad!

Svar: Det har verkligen vara kanon! Vad roligt :)
Becca

Zarah-Lou
| http://blogg.zarah-lou.se/

Väldigt fin sumering av året! :)

Svar: Tack :D
Becca

marina
| http://marinapalme.blogg.se

Gott nytt år. :)

Svar: Gott Nytt år !
Becca

AKP Photography

Nydelige bilder!! :D

Svar: Tack :D !
Becca

Namn:

E-mail: (publiceras ej)

Webbadress:

Skriv din kommentar här:

Kom ihåg mig?