Bild:  Anna & David - Bröllopsfotografering 2013, Västra Ämtervik kyrka
 
I höst, när det är så grått, tråkigt & allting känns deppigt. Då kommer jag ta fram bilderna på Anna & Davids bröllopsdag och bläddra igenom dem. För så mycket glädje de sprider kan vända vilken grå dag som helst till fullfärg. Och sen är det några av mina bästa bröllopsbilder någonsin, många av dem faktiskt. Sån inspiration jag kände igår var det längesen jag kände ♥
 
Vigseln var helt fantastisk i Västra Ämterviks kyrka, som jag aldrig tidigare varit i men blev kär i och nästan hela vigseln bestod av musik. Så otroligt vackert. Anna (bruden) hade skrivit en låt som var fantastisk vacker så jag nästan glömde bort att jag jobbade, utan stod och njöt istället.
 
En grej som var lite rolig igår var att vi hade haft fantastisk väder hela tiden, men när alla samlades för riskastning och dörrarna öppnades.. ut kommer ett glatt brudpar och BOOOM, världens åsksmäll följt av blixtar. Brudens min vid smällen var oslagbar, hehe! Gästerna kastade ris, började kramas och sen öppnade sig himlen totalt tyvärr. Fast ni vet vad de säger, de betyder tur att ha åska & regn på sin bröllopsdag. Men, Anna & David behöver inte tur, för de är helt enkelt gjorda för varandra. Vänskap som växte till otroligt stark kärlek!
Frida
| http://blogg.fotografia.se

Fantastiska bilder! Kärleken bara lyser!

Svar: Tusen tack! Deras kärlek lyste runt hela jordklotet igår tror jag :)
Becca

Linda
| http://lindasjolund.blogg.se

fina foton :)

Svar: Tack Linda! :)
Becca

Ellen
| http://ellennilsson.blo.gg

Jättefina bilder!

Svar: Tusen tack ! :)
Becca

Fotograf Emelie Fagerberg
| http://www.emeliefagerberg.com

Magisk trappa! Så fina bilder, hoppas på och ser fram emot att få se fler!!

Svar: Tusen tack, O de kommer bli måånga fler ;D
Becca

Koffe
| http://fotokoffe.blogg.se/

Jätte vackra foton på paret ju! :)

Svar: Åh tack ! =)
Becca

Namn:

E-mail: (publiceras ej)

Webbadress:

Skriv din kommentar här:

Kom ihåg mig?