Ibland kommer såna tillfällen när man blir ordentligt knäppt på näsan, ett sånt ögonblick som gör att man öppnar ögonen och från den studen tänker helt annorlunda. Vet ni vad menar? Ett riktigt "aha-ögonblick". När jag körde till bröllopet igår så var jag riktigt förbannad, och det erkänner jag, jag var en riktig bitch. Jag skällde faktiskt ut moder natur efter noter... Och varför denna ilska? Jo, för jag var på väg till Caroline & Kristians bröllop, bröllopet som jag sett fram emot att fotografera så sjuukt länge och regnet stod som spö i backen...
 
Då blev jag förbannad på världen och på moder natur. Regna, visst, men inte idag!! Varför händer detta mig?? (Ja, man måste vara lite ego också och tro att allting handlar om en själv :P). Som tur är så är jag lagd åt det positiva hållet så att vara förbannad stannade kvar i bilen när jag gick ur den. Och gick tillbaka till att vara den galda fotografen som jag brukar vara. Det blev ett långt regnuppehåll, under vigseln så duggade det lite och sen skulle vi fotografera porträtt....och himmlen öppnade sig! Det hällregnade som aldrig förr och jag kikade mig omkring och det såg inte ut som det skulle ljusna på en väldigt lång tid. 
 
Man blir lite orolig då för hur brudparet ska reagera, det kan jag inte ljuga om. Men så kära och lyckliga som Kristian & Caroline är så tror jag inte ens att de märkte att det regnade. De bara njöt över att detta var deras dag. Och där kom mitt "aha-ögonblick", där jag skämdes lite. För att jag ens trodde att det skulle bli ett problem. Regn har väl aldrig någonsin dödat någon? Och bilderna vi tog igår är magiska. Jag säger det väldigt ofta och här kommer det igen: Allting går att lösa! Och så vill jag lägga till att regn på bröllopsdagen betyder tur. Kom ihåg det ! :)
 
Ellen
| http://ellennilsson.blo.gg

Underbar bild!

Svar: Tack Ellen ! :D
Becca

Linafoto
| http://linafoto.blogg.se/

Svar: Tack Becca. Överlycklig!! :)

Svar: Förstår det ! Heja dig ! :D
Becca

EMMAWHO
| http://emmawho.se

Superfin bild och väldigt kloka ord!

Svar: Tack så jättemycket ! :)
Becca

Anneli - A'la Foto
| http://alafoto.se/blogg

Fantastisk bild! Visst är det så att man blir lite irriterad när regnet kommer vid helt fel tillfällen men en mulen, regnig dag kan ge fantastiska bilder! Bara man som fotograf kan ta hand om det och verkligen göra det bästa av det! Så härligt att det ändrades för dig!

Svar: Tack så mycket! Ja, precis. Det var riktigt skönt och kommer aldrig vara orolig för regn igen :)
Becca

Namn:

E-mail: (publiceras ej)

Webbadress:

Skriv din kommentar här:

Kom ihåg mig?