Bild:  Anna & Magnus - Bröllopsfotografering 2013 - Härtsöga
 
....och då syftar jag inte på tankarna som joggaren kanske har, för hon verkade väldigt vältränad....Utan jag syftar på högsäsongen med bröllop som börjar lida mot sitt slut. Ahhh, jag kan inte förstå hur fort det har gått?? För nu är det enbart 2 bröllop kvar! Det är tur att jag njuter av varje bröllop som jag fotograferar så jag behöver inte säga att jag ska njuta extra mycket av de som är kvar, för går nog inte att njuta mer. Att vara bröllopsfotograf är verkligen det bästa som finns. Alla fina brudpar som jag får träffa och dela en sån viktig dag med, men även alla männisor som man träffar runtom bröllopen är så fantastiska !
 
MEN, det som kommer bli extra roligt är att nu kan jag äntligen börja visa er mina bröllop! Då jag kommer ha lite mer tid fram vid slutet av september. Har så otroligt mycket bilder som jag bara längtar efter att få blogga. Tänk vad mycket vackert jag har varit med om ♥♥
 
De här två bilderna ovanför är inga arkivbilder det vill jag lova, de är helt dagsfärska, då jag idag fotograferade kärleken mellan Anna & Magnus. Idag på deras stora dag, bröllopsdagen. Ett otroligt härligt par som hatar mig. Haha, eller de hatar mig i alla fall när jag håller i kameran. Men jag fick dem allt att mjunka upp för min vän kameran tillslut ;)
Bild:  Jeanette & Ulf med familj - Bröllopsporträtt & familjefotografering - juli 2013
 
Oh, hjälp....jag blir helt tårögd av de här bilderna. De är så kärleksfulla och jag tror de förmedlar exakt vad vi alla kände den dagen. Det är vad jag hoppas i alla fall. För det var så mycket kärlek. Både mellan brudparet men nästan framför allt kärleken till deras barn. Och kärleken barnen kände till dem. Några utav de vackraste bilderna valde jag faktiskt bort att visa, för jag kände att de skulle stanna inom familjen.
Bild:  Peter Johansson & Matilda Hansson - 2013 Sankt Anna - Sommarkonsert
 
Så där, nu har ett väldigt stort antal bilder lagts upp från de tre konserterna jag fotograferade i juli åt PNM music, så de kan välja ut de bilderna som de vill ha. Jag har verkligen älskat att jobba med de här bilderna, för alla minnen kommer tillbaka och jag minns hur bra det var och vad trevligt jag hade! Sen ska det bli riktigt kul och se vilka bilder de väljer, jag har många favoriter! Så kommer få lägga upp dem här lite då & då :)
 
Just de här bilderna är tagna under Sommarkonsert 1, alltså den första som jag var med på. Och jag blir alldeles varm i kroppen när jag tänker på publiken. För de ÄLSKAR verkligen Peter & Matilda så känslan när man är inne i kyrkan är så full att värme! Helt fantastiskt. Har nog aldrig varit med om en sån stämning som det var på alla tre konserter.
Foto: Porträtt- & bröllopsfotograf, Rebecca Hansson (Jag)
Bild:  Capiscum - Företagssfotografering 2013
 
Igår innan jag skulle iväg och fotogafera Emelie & Rickards bröllopsbilder så gjorde jag ett fotojobb åt cateringfirman Capiscum med temat just bröllop. Så fotograferade en av de anställda i hennes vackra brudklänning, hade ballongkastning & fotograferade den vackra dukningen som stod framme. Ett mycket trevligt jobb.
 
Sen åkte jag raka vägen och fotograferade Emelie & Rickards porträtt. Så kom vi att prata om vart de skulle ha sin bröllopsfest på kvällen, jo men visst, på Capiscum! Så det var deras dukning jag hade fotograferat. Jätteroligt och det blev ju en fin bonus till dem eftersom jag inte skulle vara med dem på festen. Tänk vilket trevligt sammanträffande :)
 
Måste ju även visa en liten tjuvkik från Emelie & Rickards bröllopsbilder, så här kommer den:
 
Foto: Porträtt- & bröllopsfotograf, Rebecca Hansson (Jag)
Bild:  Emelie & Rickard - Bröllopsfotografering 2013 - Alsters Herrgård
  Foto: Porträtt- & bröllopsfotograf, Rebecca Hansson (Jag)
Bild:  Kungen & Drottningens besök i Karlstad 
 
Något som jag verkligen är helt värdelös på, är att vara ledig. För när man har det jobbet som man älskar och känner så mycket passion för så är det lätt att glömma bort att man måste ta lite egentid ibland också. För jag älskar så mycket att jobba!! Men, jag ska bli bättre på att ta lediga dagar för att umgås med mina nära & kära och då kommer jag garanterat göra mitt jobb ännu bättre då jag kommer vara fylld av kärlek.
 
Och igår var min lediga dag. Ja, nästan i alla fall! Gullvivans blommor ringde och ville verkligen att jag skulle gå ner och fotografera kungen & drottningens besök. För Gullvivan hade nämligen fått äran att göra Karlstadbuketten åt Drottningen & landshövdingens fru. Och självklart ställer man upp! För tyckte det var ett kul uppdrag, men också, det är inte varje dag det är så fint besök i stan! Har faktiskt aldrig sett någon kunglighet "live" förut heller.
 
Sen efter jag brottats med Värmlandspressen för att få mina bilder, så gick jag & Crille upp till torget och lyssnade på de liveframträdanden som var där. Och sen satte vi oss och tog en fika på Waynes i solen. Verkligen supermysigt <3
 
Igår fyllde min underbara älskade mamma 50år! Kan inte förstå det, tyckte precis hon fyllde 40......(de växer upp så fort :´) .....) haha ! Hon hade öppet hus och jag var där hela dagen så var supermysigt! Supergod mat & fika hela dagen, samt trevligt sällskap det sitter inte fel det :) Hennes min när hon öppnade vår present alltså, haha! Jag,  syrran, hennes sambo, crille, mormor & morfar gav henne en Iphone 4s. Och det hade hon aldrig kunnat gissa så reaktonen var oslagbar och jag har den på film! Yes! :) Sen var det fantastisk att se mamma så lycklig som hon var igår! Det värmer verkligen ens hjärta!
 
Idag blir det en full redigeringsdag, det brinner i fingrarna för jag vill få iväg Caroline & Kristians bilder. Hoppas mina bilder kommer trivas bra i grannlandet, hihi ;)
Foto: Porträtt- & bröllopsfotograf, Rebecca Hansson (Jag)
Bild:  Sandra & Espen - förberedelser - Bröllopsfotografering 2013,

Har suttit i 10 minuter och bara stirrat på skärmen, för har verkligen ingen aning om vad jag ska skriva just nu. Det händer aldrig mig! Men gårdagen var så fantastisk så jag vill använda rätt ord till Sandra & Espen, men de orden verkar finnas ganska långt bak i ordförrådet just nu. Får samla mig lite innan jag skriver det jag känner tror jag :) Så, jag tänker faktiskt låta bilderna prata åt mig och sen så längtar jag vekligen tills jag kan visa resten av bilderna de är fantastiska!
 Foto: Porträtt- & bröllopsfotograf, Rebecca Hansson (Jag)
Bild:  Anna & Magnus - inför bröllopsfotografering 2013, Härtsöga gamla skola
 
Det är så fantastiskt att upptäcka platser som alltid funnits i ens närhet, men som man inte haft en aning om att de fanns! Och det är tack vare alla mina underbara brudpar som gör att jag får möjligheten att upptäcka dem! Som igår, så var jag för första gången vid Härtsöga gamla skola, en gammal skolbyggnad som man renoverat till ett modernt & vackert fik. Jag blev såå kär! Och det ligger precis vid en väg som jag åker på hela tiden men har aldrig sett det i alla fall. Sjukt egentligen! Men tack vare fina Anna & Magnus så har jag nu upptäckt ett nytt vackert ställe. Måste bara åka dit någon dag och ta en fika!
 
Sen måste jag ju bara skriva om detta genom-go:a par, Anna & Magnus. De sa direkt till mig att de hatar att stå framför kameran, så jag blev direkt supertaggad att fotografera dem. Och det är så roligt, för alla som klagar på att de hatar att stå framför kameran blir så otroligt vackra på bild! Titta bara på dem !!
Bild:  Emelie & Rickard - Inför bröllopsfotografering 2013, Alsters Herrgård
 
I fredags var det äntligen dags för Emelie & Rickards provfotografering! Hade tråkigt nog fått flyttat den en gång pga sjukdom, men med facit i hand var det nog bra, med tanke på att vi fick sjukt snygga bilder ! Var lite extra laddad och inspirerad ;) Jag gillar verkligen de här bilderna och jag skrattade mig igenom hela fotograferingen & även mötet då både Emelie & Rickard är riktigt roliga. Fotograferingen ligger mig även varm om hjärtat för jag finns chansen att blanda många olika bilder med närhet, motljus och nästan lite abstrakt motljus. Haha, ett nytt ord ;)
 
Ser fram emot deras bröllopsdag så så mycket och det är inte långt kvar heller, bara 2 veckor :)
 
Ibland kommer såna tillfällen när man blir ordentligt knäppt på näsan, ett sånt ögonblick som gör att man öppnar ögonen och från den studen tänker helt annorlunda. Vet ni vad menar? Ett riktigt "aha-ögonblick". När jag körde till bröllopet igår så var jag riktigt förbannad, och det erkänner jag, jag var en riktig bitch. Jag skällde faktiskt ut moder natur efter noter... Och varför denna ilska? Jo, för jag var på väg till Caroline & Kristians bröllop, bröllopet som jag sett fram emot att fotografera så sjuukt länge och regnet stod som spö i backen...
 
Då blev jag förbannad på världen och på moder natur. Regna, visst, men inte idag!! Varför händer detta mig?? (Ja, man måste vara lite ego också och tro att allting handlar om en själv :P). Som tur är så är jag lagd åt det positiva hållet så att vara förbannad stannade kvar i bilen när jag gick ur den. Och gick tillbaka till att vara den galda fotografen som jag brukar vara. Det blev ett långt regnuppehåll, under vigseln så duggade det lite och sen skulle vi fotografera porträtt....och himmlen öppnade sig! Det hällregnade som aldrig förr och jag kikade mig omkring och det såg inte ut som det skulle ljusna på en väldigt lång tid. 
 
Man blir lite orolig då för hur brudparet ska reagera, det kan jag inte ljuga om. Men så kära och lyckliga som Kristian & Caroline är så tror jag inte ens att de märkte att det regnade. De bara njöt över att detta var deras dag. Och där kom mitt "aha-ögonblick", där jag skämdes lite. För att jag ens trodde att det skulle bli ett problem. Regn har väl aldrig någonsin dödat någon? Och bilderna vi tog igår är magiska. Jag säger det väldigt ofta och här kommer det igen: Allting går att lösa! Och så vill jag lägga till att regn på bröllopsdagen betyder tur. Kom ihåg det ! :)
 
 
Jag fyllde ju år för ett tag sedan och det enda som faktiskt stod på min "önskelista" var en polaroidkamera. När det kommer till fotografi så är jag verkligen så prylgalen, men det är bara inom foto. Och detta är verkligen en jätteonödig grej egentligen som jag verkligen ÄSLKAR ! Så gissa om jag glad när jag öppnade paketet och såg denna skönhet ! Vi ska skapa konst tillsammans Astrid & jag. (Japp, jag ha döpt henne till Astrid, kärt barn måste ha ett bra namn!)
 
För er som också vill ha en skönhet som denna så vet jag att de finns på coolstuff :)
Bild:  Anna & David - Bröllopsfotografering 2013, Västra Ämtervik kyrka
 
Jaa,, jag vet.. jag skulle ju hålla mig ett tag med att visa fler bilder på Anna & David. Men det går helt enkelt inte, bilderna är för vackra och skriker efter att bli sedda. Vad säger ni hittar ni någon favorit? Tror alla är mina favoriter, hehe ! ;)
 
Hur är det annars då? Jo, jag har dragit på mig en förkylning som jag tror är moder till alla andra förkylningar och den släpper verkligen inte.. Så har ett litet foto-stopp just nu så jag ska vara helt frisk till helgens bröllop. Skulle ju vara extremt tråkigt om man smittade någon! MEN, det är positivt för det ger mig lite tid att hinna ikapp med redigeringen :) Jobbat otroligt mycket nu ett tag, så det ligger lite på kö. Gött de ! ^^
Bild:  Anna & David - Bröllopsfotografering 2013, Västra Ämtervik kyrka
 
I höst, när det är så grått, tråkigt & allting känns deppigt. Då kommer jag ta fram bilderna på Anna & Davids bröllopsdag och bläddra igenom dem. För så mycket glädje de sprider kan vända vilken grå dag som helst till fullfärg. Och sen är det några av mina bästa bröllopsbilder någonsin, många av dem faktiskt. Sån inspiration jag kände igår var det längesen jag kände ♥
 
Vigseln var helt fantastisk i Västra Ämterviks kyrka, som jag aldrig tidigare varit i men blev kär i och nästan hela vigseln bestod av musik. Så otroligt vackert. Anna (bruden) hade skrivit en låt som var fantastisk vacker så jag nästan glömde bort att jag jobbade, utan stod och njöt istället.
 
En grej som var lite rolig igår var att vi hade haft fantastisk väder hela tiden, men när alla samlades för riskastning och dörrarna öppnades.. ut kommer ett glatt brudpar och BOOOM, världens åsksmäll följt av blixtar. Brudens min vid smällen var oslagbar, hehe! Gästerna kastade ris, började kramas och sen öppnade sig himlen totalt tyvärr. Fast ni vet vad de säger, de betyder tur att ha åska & regn på sin bröllopsdag. Men, Anna & David behöver inte tur, för de är helt enkelt gjorda för varandra. Vänskap som växte till otroligt stark kärlek!
 
Det är nog det som jag älskar mest med att jobba som fotograf, att man få göra så mycket olika och häftiga saker! Ena dagen fotografera en konsert i Sankt Anna, sen några dagar senare ett bröllop och efter det så fotograferar jag hos en massör. Det är så kul! Och man träffar så otroligt mycket underbara människor längst vägen!!
 
De här bilderna fotograferade jag hos Lugnets massage för någon vecka sedan. Ägaren Lotti är verkligen supergullig och lokalen är så underbar! Blev nästan lite avundsjuk, hade gärna ägt den lokalen jag ;) Bilderna har jag tagit åt ett projekt här i Karlstad som även jag är med i, ska bli kul att kunna berätta mer om det längre fram !
 
Och idag är det 1 augusti, sommaren går verkligen så fort! Juli bara försvann, men det förstår jag faktiskt denna gången. För tiden går ju fort när man har roligt och juli har varit så fantastiskt rolig !