Hahaha,,ja vart ska man börja? Detta var ju dagen D, som jag längtat efter så länge. Idag skulle jag nämligen resa 30 mil till Stockholm för att fotografera Vakna med NRJ:s programledare Izabella Fröberg. Det har vi pratat om ett tag och nu så fick jag en lucka och kunde äntligen ta mig iväg till Stockholm för att genomföra fotograferingen. Så 15:00 skulle det smälla! Och det skulle bli så bra, hur skulle det inte kunna bli det?
 
Tåget rullar in på perrongen, jippii, det spöregnar! Aja, lite vatten har aldrig dödat någon (tar tillbaka den tanken nu när jag sitter här med ont i halsen & ledvärk). Mötte upp med min fina vän Linnea och vi lunchade tillsammans. Där fick jag SMS:et, Izabella hade fått förhinder & kunde inte komma ifrån för fotograferingen idag. Nejsch, shit också! Absolut inget ont om Izabella i detta, hon beklagade verkligen och det är sånt som händer, så no hard feelings här. Och fotograferingen är framflyttad :)  Men vad sjutton skulle jag hitta på själv i Stockholm i 6 timmar?
 
Gamla stan funkar alltid som någon magnet, så hamnade där denna gången också & då öppnade sig himlen totalt. Inget paraply hade jag med mig heller...jahapp... som en dränkt katt försökte jag vara lite turist:ig. Men det gick verkligen inte, allting flöt. Vågade inte ha kameran framme för mycket, för då hade nog den gått i strejk. Så slutade med att jag bokade om min biljett och åkte hem tidigare. Haha, så kan det gå!! 60 mil, 6 timmar tåg, 5 timmar Stockholm. haha!
 
MEN! Det var det absolut värt. För Linnea, min underbara vän, du är värd att resa i 6 timmar för ! Sen gav hon mig en briljant fotoidé som vi bara måste genomföra i sommar :)
Anna

Stackars dig! Många kramar.

Svar: Var inte jättekul, men man får erfarenhet av sånt också ^^
Becca

Beatrice Bolmgren
| http://beatricebolmgrens.blogg.se/

haha åh nej vilken otur!!

Svar: Haha ja. Men det är sånt som händer ;)
Becca

Beatrice Bolmgren
| http://beatricebolmgrens.blogg.se/

skönt att du har en inställningen :)

Svar: Ja, det är ingenting att gräva ner sig för :) Alltid trist att "slänga pengar i sjön", men samtidigt så fick jag i alla fall komma hemifrån ^^
Becca

Emma
| http://emmaochamelia.blogg.se/

Vilken superhärlig headerbild, dn med de små fossingarna. Eller allihopa föresten!

Svar: Åh, stort tack Emma! Javisst är fossingarna söta ! :)
Becca

Sofie
| http://photoweight.blogg.se

Men vilken osis :P

Svar: Haha jaa, men sånt som händer :)
Becca

Johanna Fåglund - Fotograf & Makeup-artist
| http://stargirlphoto.blogg.se/

Sv: Tack :))

Alice - bilderbyalice
| http://bilderbyalice.se

härliga bilder!

Svar: Tack fina du ! :)
Becca

Namn:

E-mail: (publiceras ej)

Webbadress:

Skriv din kommentar här:

Kom ihåg mig?