Foto: Porträttfotograf, Rebecca Hansson (Jag)
Bild: Den stora överraskningen - Porträttfotografering 2013, Karlstad
 
Lokalen öppnar sig som en stor softbox, denna fantastiska byggnad! Vi åkte upp & tittade på samtliga våningsplan, min kommentar var väl mest "ALLT FUNKAR". Lycka. Glittrande ögon. Som ett barn i en godisaffär. Vi åker ner igen, för att vara den stora överraskningen. V springer fram och hälsar glatt på mig. M står bakom, aningen förvirrad och ser skrämd ut. "Vad är detta nu då?". Jag ler & svarar: "Kan du gissa?". Nej, svarar hon kort men med en busig blick. "Jag ska fotografera dig idag" säger jag och skrattar. Hon backar tillbaka, skrattar "NEEHEE???!" säger hon glatt men förvånad.
 
Jag var nämligen en födelsedagsöverraskning till M som hennes vännina gett till henne tillsammans med en sminkning på Make up Store. Vi åker upp & börjar fotograferingen, båda tjejerna är aningen nervösa, men de inser inte vad deras härliga skratt blir fina på bild. En konferans tar paus och det väller ut folk i lokalen, oj vad gör vi nu? Men vi hade medvind, de skulle ha sin fika längre ned så vi kunde stanna på vårt våningsplan. Puh, vilken tur.  Jag minns knappt när jag skrattade så här mycket under en fotografering, roligare tjejer får man nog leta efter! Skönaste kommentaren kom från M när jag bad henne sitta på backen och började leta efter mitt sittunderlag i väskan. "Jag är bonde, så jag kan sitta på backen" säger hon & slår sig ner utan något underlag. Jag kan inte låta bli att fnissa. Fotograferingen avslutar vi utomhus med lekfulla bilder framför Karlstads stolthet, stenborn. Efteråt pratar vi en stund innan vi skiljs åt, med en känsla av att vi kommer att ses igen!
Linafoto
| http://linafoto.blogg.se/

Underbart det låter!! Känslan när man går hem från en fotografering och man känner på sig att man kommer ha mer kontakt med varandra framöver är himla härlig :) En del personer klickar man verkligen med!

Svar: Det var det ! Har verkligen förälskat mig i denna byggnad ;) Precis, är nog en utav de bästa känslorna & då vet man att bilderna har mycket personlighet också! :)
Becca

Beatrice Bolmgren
| http://beatricebolmgrens.blogg.se/

Håller med Lina ovan. och jättesnygga bilder, grymt ljus!

Svar: Stort tack Beatrice ! :D
Becca

Rebecca
| http://rebeccanfoto.blogg.se

oh vilket fint ljus i ansiktet! :)

Svar: Tack så mycket Rebecca!
Becca

Sophie - pluggar till fotograf
| http://fames.se/sophie

Tycker ljuset är helt fantastiskt, gillar den svart och vita bäst!

Kram

Svar: Tack så jättemycket :D ! kram
Becca

Anonym

Hej,

Är du sugen på ett samarbete? Kontakta mig i så fall på Fatmas.shop@hotmail.com :)

Fatmas Shop
| http://shop.fatmas.se

Hej,

Är du sugen på ett samarbete? Kontakta mig i så fall på Fatmas.shop@hotmail.com :)

Svar: Ska kika på det ! :)
Becca

Anneli - A'la Foto
| http://alafoto.se/blogg

Färgbilden är verkligen helt fantastisk! Förstår att du gillar den byggnaden! Underbart ljus, perfekt för fotografering! :O)

Svar: Stort tack Annelie! Ja, det är helt underbart !
Becca

Linda
| http://dahlinda.se

Snygga porträtt! :)

Svar: Tack Linda ! :)
Becca

Namn:

E-mail: (publiceras ej)

Webbadress:

Skriv din kommentar här:

Kom ihåg mig?