Herregud vad tiden springer iväg! Även om jag älskar att fotografera på hösten med alla färger & i höstsolen så tycker jag att sommaren gick för fort. Jag hade ju så mycket planer och så många fotograferingar på G. Men blev inte mycket av det. Men missförstå mig inte nu, jag har haft en helt fantastisk sommar som fotograf då jag haft otroligt mycket kundfotograferingar så jag kan inte vara lyckligare. Jag är överlycklig att jag fått så många bröllop i år, det är som en dröm som blivit sann! Att få fotografera bröllop är det jag vill hålla på med, livet ut!
 
Så jag inte missnöjd, men lite chockad över hur snabbt tiden gick, har fortfarande jättemycket sommaridér som jag inte hann med helt enkelt. Så får skriva upp dem och lägga på något säkert ställe, så får jag fixa dem nästa sommar. Men är det någon som är lite badsugen nu så hör gärna av er så kör vi en fotografering ;) haha.
 
Varför jag tar upp detta är bara för att jag ska ha en fotografering idag och när jag försökte få lite inspiration till den så uppptäckte jag att min hjärna fortfarande var inställd på sommar. Så fick en "oj, det är ju höst" uppenbarelse, haha. Och även om inte höstfärgerna kanske inte kommit än (åh, vad jag längtar) så har höstsolen kommit. Ljuset är helt magiskt på morgonen! Så då kommer ju inspirationen smygande så klart ;)
Robbin & Jesper
| http://www.aatw.blogg.se

Hejsan!

Om du gillar att handla kläder eller kanske vet någon som gillar det.
Gå då in och va med och tävla om ett presentkort på Nelly.com
Tävlingen hittar du på http://aatw.blogg.se/2012/september/tavling.html#comment

Lycka till!

Celine Ekelund
| http://celineekelund.blogg.se/

Ååh vilken härlig höstig bild! Har inte sett orangea löv än!

Svar: Inte kommit här heller ännu, bilden är från förra året :)
Becca

TIDSTJUVEN
| http://tidstjuven.com/

Åh, vilken höstigt vacker bild! :D

Svar: Tack :)
Becca

Namn:

E-mail: (publiceras ej)

Webbadress:

Skriv din kommentar här:

Kom ihåg mig?