Idag hade jag en fotosession med vackra Angelina. Jag har varit riktigt sugen ett tag på att ta lite bilder i centrum i Karlstad då jag älskar bakgrunder som är lite gråa eller bruna i nyansen. Vi är ett otroligt bra team jag, Angelina & Crille så fotograferingarna går lekande lätt och vi skrattar oss igenom dem :)
 
Det var en otroligt härlig känsla att hålla i kameran igen, med ett fotosug som bara vällde över mig och fingret var helt avtryckargalet! Vi fotograferade i en timme på flera olika platser och jag njöt av varje sekund. Och resultatet blev kanon, de här bilderna är så gott som oredigerade jag har enbart dragit ur lite färg i dem.
 
Efter fotograferingen så gick jag och Crille på det tivolit som håller till vid stora torget här i stan just nu. Har ingenting emot att åka karusell men jag vågar inte åka på såna "omkring-åkande-tivolin" då jag tycker det känns osäkert. Kanske är barnslig, men de slänger upp de där på natten - är där ett par dagar - plockar ner - åker vidare, då tycker jag det känns som de inte har så stor kontroll på grejerna. De måste de säkert ha, men det är något jag fått för mig. Men vi gick runt tivolit i alla fall, fast vi njöt mer utav marknaden på sidan av och all mat som fanns att köpa ^^.
Sabina
| http://sabinasfoto.wordpress.com

Åh jag älskar mosaikväggar, det är så snyggt! Jag har i några år funderat över en röd mosaikvägg, tänker att det vore grymt med porträttbilder där. Jag funderar dock över hur det blir med röd bakgrund, vad ska modellen ha på sig, kommer det vara svårt att få det bra med den röda färgen? Har du någon tanke om just rött som bakgrund?

Svar: Det ska inte vara några problem med en röd vägg vad jag kan tänka mig. Men kanske inte ska ha jättemycket färger på modellen så det bllir för rörigt. Men om du har reflexskärm så är det risk för att det kan bli röda stick i ansiktet på modellen om det reflekterar från väggen. Men det är sånt man ser på plats. Men jag tror inte det borde vara några problem :)
Becca

Madeleine-Foto
| http://maddyz.se

Åh vad fina!

Svar: Tack!
Becca

Magdalena - Flash photo
| http://flashphoto.blogg.se

Grymt snygga bilder! :)

Svar: Tack så mycket :)
Becca

Anonym

Så snyggt! :)

Svar: Tack :)
Becca

Namn:

E-mail: (publiceras ej)

Webbadress:

Skriv din kommentar här:

Kom ihåg mig?