Foto: Porträttfotograf, Rebecca Hansson (Jag)
Bild: Bröllopsfotografering, Dömle Herrgård, Karlstad 2012
 
Puh....klockan 11.30 åkte jag hemifrån i morse och kom hem strax innan halv åtta. Det har verkligen gått i ett idag, men så kul jag har haft!! Körkort, jamen visst det har jag, men så är det ju det där med bil..Det har jag inte, än. Så jag fick låna mammas bil from hon började jobba. Så klockan 11.30 hämtade mamma upp mig, vi åkte till hennes jobb och jag fick ta över bilen. Åkte hem, letade parkering i en mindre evighet och hittade till slut en. Och vilken parkering jag gjorde *klapp på axlen*. Så jag kliver ur bilen, den går inte att låsa.... Jag hade fått reservnycklen och den ville bilen inte samarbeta med.
 
Så fick skynda mig hem, kasta in sakerna och assistent i bilen och slänga mig tillbaka till Coop. Letade efter mor och fick byta ut reservnycklen mot den riktiga nycklen. Sen fick jag springa till McDonals för i allt detta så hade jag inte hunnit äta heller. Men man ska ju inte klaga, för här löste ju sig allting, men blev bara vääldigt stressigt ;)
 
Sen drog vi ut på vägarna mot Dömle herrgård där jag skulle fotografera mitt vackra brudpar. Hemma hade vi haft kanon väder, men strax utanför Deje så rullade molnen upp. Inte regn eller så, men det blev så sjukt mörkt! Det hade jag inte räknat med. Men fotograferingen flöt på riktigt fint i alla fall och vi hade ett jättefint hösttema :) Sen på slutet av fotograferingen så kom solen fram och jag tog helt magiska motljusbilder på paret. Magiskt !!
 
På vägen hem från Dömle herrgård så tog vi en liten omväg (+ panik-kissnödig-väg) och hälsade på min farfar och hans fru. De bjöd på fika, sen så satt vi & kikade i fotoalbum så blev kvar ganska länge :) När det började mörkna så åkte vi och hämtade mamma på jobbet. En riktigt kanondag! Men nu är jag verkligen trött, så nu får det bli fredagsmys med hockey framför TV:n!
 
Och för er som vill ha ännu en tjuvkik från dagens fotografering så finns det en på min facebook!
Namn:

E-mail: (publiceras ej)

Webbadress:

Skriv din kommentar här:

Kom ihåg mig?