Igår kom äntligen vår nya soffa !! Och jag måste säga att jag älskar IKEA, gratis leverans & de bär upp den till oss. Vilket var guld värt när både jag och Crille är lite hadikappade just nu, jag lyckades nämligen skada nacken när jag hjälpte den nya ägaren att bära ner vår gamla soffa. Kan säga så här, jag lyfte inte speciellt smart... och Crille har ju skadat foten. Så var så skönt när det stod två snälla grabbar utanför dörren med soffan! :)
 
I januari har vi bott här i 3 år och vi har aldrig under den tiden haft en ordentligt soffa. Så det har varit pest! Först köpte vi en sån där låg, billig IKEA soffa på blocket och den gick ju sönder typ direkt, tyvärr. Så då i panik köpte vi denna lilla vita soffa som är på understa bilden...IKEA:s billigast soffa. Den är minimal så vi fick knappt plats bredvid varandra och sen hade jag färgat håret rött. Och så visade det sig att den färgen färgade av sig även efter 10 duschar, så där försvann den vita soffan... Stooor röd fläck, så kul så!
 
Men värst var nog att jag fick så ont i ryggen av att sitta i den och den nya är himlen att sitta i så jag är heelt kär nu! Och mörkgrått är så mycket mer vi ! Så jag är minst sagt sjukt nöjd, vore inte likt mig att bli en soffpotatis men man blir ju lite sugen nu när den är så skön....och snygg! ;)
Rebecca
| http://dinninnin.blogg.se

Snyyyyyg!
Sv: ja inne i samma lokal som frisören.

Svar: Eller hur ! :) Jaha, då hade jag ju kunnat kika in där :/
Becca

Jessica

Snyggt! Den där jag har också tittat på! Den är såååå skön!

Svar: Jaaa!!
Becca

Rebecka Vigren - Fotoblogg
| http://www.rebeckav.blogg.se

Den ser jätteskön ut! :)

Svar: Den är underbar :) Behövdes verkligen här hemma!
Becca

Rebecca
| http://dinninnin.blogg.se

Okeej:) ser inte så mycket ut för världen än. Vi väntar på
leverans som inte kommit än:/

Svar: Okej, får kika förbi en annan dag ! :)
Becca

Namn:

E-mail: (publiceras ej)

Webbadress:

Skriv din kommentar här:

Kom ihåg mig?