på den kommentar jag fick för ett tag sedan. Det blev en sån lång förklaring sist så jag tänkte att det var bättre att dela upp dem :)
 
 
Om jag blir nervös vid fotograferingar... Jag har alltid varit en blyg person så i början var det ett stort problem med att jag blev så fruktansvärt nervös. Inte för själva fotograferingen utan för att träffa nya människor. Men företaget har verkligen varit den bästa medicinen för mig, för jag har varit tvungen att göra saker ibland som tyckt varit jobbiga, då jag annars kanske hade valt att hoppa över det. För nu visste man ju hela tiden att när jag väl tar upp kameran som kommer jag älska varje sekund. Då var det där lila kallpratet innan helt värt det och nu tycker jag att "kallpratet" är riktigt roligt + att jag inte alls är blyg på jobbet. Att få träffa så mycket människor och höra vad de gör, det är fantastiskt roligt!
 
Men hur jag lugnande min nervositet i början det var helt enkelt att komma väl förberedd. Mitt minne kan försvinna ibland i pressade situationer, så jag var tvungen att vara säker på att jag kunde ta kvalitetsbilder även om mitt minne skulle lite av låsa sig. Och om det skulle låsa sig nu, då pratar jag bort det.
 
 
Mina framtidsplaner är uppdelade i delmål och långsiktiga mål. De långsiktiga vill jag hålla lite för mig själv än så länge. Men de kortsiktiga inom företaget är dels att nå ut bättre till kunderna, kunna ta jobb över hela Sverige, inrikta mig mer åt bröllop och att flytta verksamheten närmare en storstad. Sen drömmer jag om en naturligtljus-studio så man kan ta emot fler kunder på vinterhalvåret. Personliga delmål då vill jag flytta & skaffa bil. Sen har jag inte så mycket andra privata mål då jag just nu är otroligt nöjd med livet!
 
Drömfotografering...Lätt! Att fotografera ett bröllop i New York City! Jag vet till och med ställena där jag ska ta bilderna. Jag var senast i New York 2007, året innan jag skaffade mig min första systemkamera, den svider lite nu då jag fotograferade otroligt mycket då men bilderna håller inte direkt kvalitet. Så det måste bli en ny NY-resa inom några år, men att få fotografera ett bröllop där vore drömmen!
 
Hmmm, nu fick jag att fundera på, vad som är utmärkande för mig...Jag skulle nog säga att det är att jag tycker om att gå nära, även om jag på senare tid börjar gilla "luft" väldigt mycket också, så faller jag alltid tillbaka till mina närbilder. När jag precis hade börjat intressera mig för porträtt så fotograferade jag min vän Alexandra och tog bilderna väääldigt nära. Men jag minns att jag var väldigt nöjd med dem och visade upp jättemånga här på bloggen. Fick fin kritik på dem men sen fick jag en kommentar om att de var tagna för nära och jag höll inte med. "Det ska vara så" och ojoj vad jag blåste upp mig, haha. Men nu när jag tittar på dem, ja de är för nära många av dem, men framför allt så är det så många bilder som är exakt likadana och exakt lika nära. Variation är alltid bäst!
 
 
Camilia ...
| http://camilia.blogg.se/

Härliga bilder

Svar: Taack :)
Becca

sara
| http://rebelshoot.blogg.se

Vilken fin bild!

Svar: Tack så jättemycket :)
Becca

Ida
| http://Idahallgren.blogg.se

Fina bilder:)

Svar: Tack :)
Becca

Namn:

E-mail: (publiceras ej)

Webbadress:

Skriv din kommentar här:

Kom ihåg mig?