Foto: Porträttfotograf, Rebecca Hansson (Jag)
Bild: Angelina & Akilles, porträttfotografering 2012, Karlstad
 
I eftermiddags så hade jag en fotografering med Angelina & Akilles i de vackra höstfärgerna. Vi har haft helt fantastiskt väder här hemma under dagen, så vi kunde inte ha prickat in en bättre dag för denna fotografering, Jag håller fortfarande på att vänja mig med kameran så det blev kanske inte den mest flytande fotografering jag haft, men som alltid när man fotograferar Angelina så har man otroligt kul :)
 
Har varit lite tyst här på bloggen igår & idag och det har varit för jag spenderade gårdagen på akuten tillsammans med min sambo. Han skadade sig på jobbet igår så vi åkte in för att kolla om foten var bruten, som tur var så är det en kraftig stukning. Men fick sitta 4h på akuten igår, inte det roligaste. Men är riktigt imponerad av personalen som jobbar där, jag har varit måååånga gånger på olika vårdcentraler och får väldigt sällan ett bra bemötande. Men personalen på akuten igår var så otroligt gulliga och hjälpsamma så gjorde att allting kändes väldigt trevligt!
 
Men nu är i alla fall Crille sjukskriven då han hoppar på kryckor så jag tar hand om honom under dagarna :) Men när han är bättre så kommer bloggen också bli bättre!
 
 
Rebecca.E
| http://dinninnin.blogg.se

Sv: Ja kom:) jag kommer även att stå där på tisdagen
Och sälja:)

Rebecka Vigren - Fotoblogg
| http://www.rebeckav.blogg.se

Fina bilder! Hoppas din sambo mår bättre snart :)

Svar: Tack :) Jag med, tur att det inte var något brutet i alla fall :)
Becca

Johanna Fåglund - Fotograf & Makeup-artist
| http://stargirlphoto.blogg.se/

Sv: Tack :D

Hanna
| http://lalahannah.blogg.se

Jätte fin bild!

Svar: Tack :)
Becca

ebba
| http://wstrbrg.blogg.se/

Vilka härliga bilder! :)

Svar: Tack så mycket ! :)
Becca

Namn:

E-mail: (publiceras ej)

Webbadress:

Skriv din kommentar här:

Kom ihåg mig?