Idag så gjorde jag ett ganska stort fotojobb till en blomsterbutik här på Drottninggatan i Karlstad. Gullvivans blommor är en blosterbutik som funnits i Karlstad i många herrans år och namnet tror jag till & med är över 100 år gammalt. Men Gullvivan kommer att genomgå en modern förändring snart och det är där jag kommer in. Kan inte gå på det exakt ännu, men det kommer gynna denna butiken det är jag säker på! Kommer berätta exakt vad jag kommer göra för butiken lite senare men det är inblanding i PR & fotografi i alla fall. Det ska bli jätteroligt!
 
Idag var jag där på en lunchmöte och gick igenom vad vi ska göra här de närmaste månaderna. Sen fotograferade jag även lite bilder när personalen jobbade + tog lite portätt bilder. Så var där i flera timmar, jättetrevligt :)
 
Efter jag varit på Gullvivan så åkte jag till NVS Showroom där jag skulle hänga upp den reklam jag ska få ha i deras skyltfönster, men vi hade inte riktigt rätt utrustning med oss för att kunna borra i väggarna där så får bli en annan dag ;)
littledolly.blogg.se
| http://littledolly.blogg.se/

Måste vara väldigt roligt att fota massa. :)

Svar: Är otroligt kul !
Becca

angelina
| http://angelinav.blogg.se

åh vad roligt :)

Svar: Ja :)
Becca

Emma B.
| http://emmabertilsson.com/blogg

Gud vad roligt för dig! :D Stort grattis! Det förtjänar du väl. :)

Svar: Tack snälla Emma <3
Becca

céline
| http://cillaas.blogg.se

superfin blogg! :D

Svar: Tack, vad kul att du gillar den :)
Becca

Mathilde
| http://carmenmathilde.blogg.se

Många fina bilder du har, men måste säga att jag gillar din header bild sjukt mycket.. jätte fin verkligen. =D ha en bra kväll.

Svar: Tack så jättemycket !
Becca

Namn:

E-mail: (publiceras ej)

Webbadress:

Skriv din kommentar här:

Kom ihåg mig?