Jag sitter och fixar med lite erbjudanden som kommer komma upp i höst & vinter. För även om kylan knackar på dörren så hindrar det inte att boka in en fotografering hos mig, då jag jättegärna kommer hem till er och tar vackra fotografier :) Så, det kommer komma massor med fina erbjudanden nu under hösten inom både gravidfotografering, nyföddfotografering & familjefotografering.
 
 
 
Sen har jag även en liten fråga till er mina kära läsare. Vad skulle göra att du bókade in en fotografering hos mig? Handlar det om priset, eller vill du hellre ta bilder i studio etc. Alla era åsikter är viktiga, så jag skulle bli jätte tacksam för svar :)
Sabinas foto
| http://sabinasfoto.wordpress.com

Jag håller jämt utkik över fotografer i närheten av mig, för att jag en dag kommer stå i en vit klänning själv och då vill jag veta att jag valt en fotograf som kan ge mig det jag önskar. Du har fint ljus i dina bilder, och fina färger, det är av de saker jag skulle ranka mycket högt. Magkänslan är viktig, att få en bra kontakt från början, att som kund känna sig uppskattad och speciell. Priset är sekundärt till dessa saker. Däremot skulle jag i första hand försöka anlita någon som bor i närheten, så då hamnar nog Karlstad lite för långt bort. Hoppas mina tankar kan ge dig någonting i alla fall!

Svar: Tack. Jättetacksam för svaret :) Väljer du någon i närheten för att stötta ett företag i närheten utav dig eller handlar det om kostnaden för resan som sätter käppar i hjulen? :)
Becca

Sabinas foto
| http://sabinasfoto.wordpress.com

Jag tänker nog lokalt av flera anledningar. Dels tycker jag om att stötta de som finns i närheten, om det så gäller en butik eller egenföretagare av olika slag. Om det finns alternativ i närheten känns det bra att välja dem först, både med tanke på miljön men även för att det känns tryggt att veta att de inte finns så långt bort. Om man väljer en fotograf som bor i närheten så är det lättare att träffas och kolla att man matchar, samt att fotografen kanske kan reka plats med mera. Finns inte det man söker i närheten så är det klart att man vidgar vyerna och tar någon längre bort. Det gäller ju att bli nöjd också! Det är klart att om man hade haft oändligt med pengar så kanske man själv hade resonerat annorlunda, men för mig är bilderna viktigast, däremot kan jag tänka mig att många som inte är fotointresserade tittar väldigt mycket på priset och vad som ingår i ett paket.

Svar: Tack för svaret ! :)
Becca

Namn:

E-mail: (publiceras ej)

Webbadress:

Skriv din kommentar här:

Kom ihåg mig?