Foto: Porträttfotograf, Rebecca Hansson (Jag)
Bild: Vera, Porträttfotografering, Karlstad 2012
 
Vill börja inlägget med att välkomna alla nya som trillat in här idag! Ni gör mig till världens lyckligaste att ni vill stanna kvar här med mig :) I skrivande stund har jag 99 följare på bloglovin och jag kan inget annat än att gapa. Ni gör mig så otroligt lycklig! Jag ska göra mitt allra allra bästa för att få er att trivas.
 
När jag började blogga för lite över två år sedan så hade jag en dröm och det var att få ha hundra följare för det tyckte jag skulle vara så häftigt! Att få ha 100 personer som faktiskt tycker om det jag gör och nu är jag inte långt borta!! Snacka om att jag kommer att sova gott inatt, hehe.
 
Att gå in på Emelies blogg och få se de fina orden som stod där var nästan overkligt. Emelie som jag sett upp till sen den dagen jag bestämde mig för att satsa på porträttfotografi istället för sportfoto och idag vara en person som hon skriver så varmt om...Det är fantastiskt! Detta är det jag brinner för, fotografin är min identitet och det får den så gärna vara livet ut. För den ger mig så otroligt mycket glädje och värme. Precis som ni <3
 
Rebecka Vigren - Fotoblogg
| http://www.rebeckav.blogg.se

Sådär, nu har du hundra! :)

Svar: LYCKA! :)
Becca

hanna b
| http://hannabjorkstedt.blogg.se

Du är värd alla följare och ännu fler! Håller med Emelie om att du har en av de bästa fotobloggarna just nu, alltid massa fina bilder! :)

Svar: Tack snälla! Blir så rörd! Tack <3
Becca

rebecca
| http://missrebecca.se

Hej! Händer i helgen? :)

sara
| http://rebelshoot.blogg.se

fina bilder=)

Svar: Taack :)
Becca

josephine
| http://photomemorys.blogg.se

Jättesnygg blogg har du tjejen!!

Svar: Tack gud vad kul att du tycker om den! Tack snälla :)
Becca

Fredrika
| http://fredrikastaf.blogspot.co.uk/

Har nyss hittat till din blogg och hittills tycker jag den verkar jätteintressant och väldigt fina bilder -så här får du nog ännu en till följare! :)
Själv har jag precis nyss startat en sorts fotoblogg så är lite vilse i hela grejen men hoppas kunna inspireras av såna bloggar som din!

Svar: Åh, tack snälla :)
Becca

Namn:

E-mail: (publiceras ej)

Webbadress:

Skriv din kommentar här:

Kom ihåg mig?