Jag ramlade in på ett sånt otroligt fint inlägg ang. att boka bröllopsfotograf på 2brides blogg, så jag kände att jag ville dela med mig utav det inlägget till er. 2brides är 2 st bröllopsfotografer som jag ser väldigt mycket upp till när det kommer till bröllopsfotografi och jag kommer inom en tid att börja nischa mig som bröllopsfotograf jag också. Det har varit min dröm hela tiden och även om jag kommer att låta det ta den tid det tar, så är det mitt mål i livet! 
 
Länk till det fina inlägget
 
Länk för att boka mig som bröllopsfotograf eller titta på mina bilder
FlizanLizan
| http://flizanlizan.blogg.se

Fina bilder :)

Svar: Tack ! :)
Becca

Fanny
| http://fannyhansson.blogspot.com

underbart att läsa om alla starka tjejer med mål i livet. Heja dig!

Svar: Tack snälla ! :) Vad har du för mål i livet? :)
Becca

EMMAGENCY
| http://emmagency.se

Ska fotografera en utomhusvigsel på lördag! Nervööös men så exalterad! :)

Svar: Det kommer gå kanon! Lycka till :)
Becca

Caisa Källgren
| http://caisas.itgirls.se/

vilka fina bilder du tar! :D

Svar: Tack så jättemycket :)
Becca

Camilia ...
| http://camilia.blogg.se/

mycket fina bilder på din blogg måste jag säga =) gillas!

Svar: Tack, vad kul ! :)
Becca

Anna Lötberg - Hobbyfotograf
| http://lotbergphoto.blogg.se

"Så värt att ha med en fotograf som dokumenterar er dag och har lång erfarenhet av att plåta bröllop, inte bara ett eller tio utan helst närmare hundra."
Men hur ska man kunna fota bröllop om man inte börjar nånstans? Jag själv har bara fotat ett bröllop, kommer jag aldrig mer kunna fota bröllop för att jag inte har fler fotograferingar i bagaget? Personligen tror jag att man absolut kan ta på sig att fota bröllop om man är van att fota porträtt annars och känner sig bekväm i det :)

Svar: Jo, men texten vänder ju sig till kunden och det är deras åsikt. Men de menar ju att man ska välja någon som kan ge dem den kvalitet de räknar med. Att ta en sportfotograf kanske inte är det smartaste om man tänker sig "emelie ohlsson" bilder.
Becca

Anneli - A'la Foto
| http://alafoto.se/blogg

Japp, det var bra skrivet av 2brides men hjälp vad många fotografer/bröllopsfotografer som räknas bort....jag räknas definitivt bort då jag har långt ifrån 100 bröllop gjorda....Det som är intressant är att ingen kan få den erfarenheten om de inte får ha kunder. Men visst, det finns ju några stycken som är över hundra så de får väl ta jobben då! ;O)

Just det känner jag är lite tokigt fast det är inte första gången jag läst tokigheter där...och jag förstår dem. De har sin erfarenhet, de har sitt koncept. Varför tipsa om eller ens gilla annat än det de själva gör! Lite synd bara att inte låta annat vara accepterat utan nedvärdering!

Själv tror jag att det finns de som behöver/vill ha dyra fotografer som dem och så finns de bröllopskunder som vill ha billigare men duktiga. Men jag tycker absolut att man ska kolla omkring, prata ordentligt med fotografen om vad som förväntas, och kolla på portfolion...och det räcker inte med 10 eller 20 bilder som många fotografer har på sina hemsidor. Det säger ingenting när en fotograf bara visar 20 av sina bästa bilder på hemsidan... Vem som helst kan ta 20 skitbra bilder och göra en portfolio av....nä, en fotograf bör ha många flera bilder och absolut inte bara de bästa. Det är nog det bästa sättet för att en kund ska kunna vara säker på vad de får!


Svar: Sant :)
Becca

Namn:

E-mail: (publiceras ej)

Webbadress:

Skriv din kommentar här:

Kom ihåg mig?