Foto: Porträttfotograf, Rebecca Hansson (Jag)
Bild: Susanne, porträttfotografering 2012, Karlstad
 
Peroiden då jag är helt svartvit-galen verkar vara tillbaka! Det kommer och går det där, haha. Fast det är ju faktiskt så att det nästan gör ont i hjärtat att göra en bild svartvit under den tid då sommaren är som vackrast! Eller hur?

De här bilderna tog jag under Susannes möhippa medan vi väntade på hennes Mr Darcy, fast det visste ju inte Susanne om ;) Hade räknat med att bara få fotografera henne under en kort stund, men hann med riktigt mycket på den tiden jag hade tillsammans med henne innan David kom. Och vilka fina bilder det blev! Första bilden är en stor favorit för mig. Susanne var riktigt naturlig framför kameran så vi hade en fin stund tillsammans! Ska försöka lägga upp fler bilder på henne & David i veckan också, för de är magiska. Detta paret slår det gnistor om, minst sagt!
 
Idag så står en gravidfotografering på ett gym på schemat, är jättespänd och det ska bli kul att se hur resultatet blir!
Frida
| http://blogg.fotografia.se

Jättefina bilder! :)

Svar: Tack söta du :)
Becca

Johanna Fåglund - Fotograf & Makeup-artist
| http://stargirlphoto.blogg.se/

Sv: Tack :D Tur att photoshop finns så man kan göra det bästa av sina bilder!

Svar: Precis ! :)
Becca

Rebecka Vigren - Fotoblogg
| http://www.rebeckav.blogg.se

Brukar oftast vara den som föredrar färg, men nu har även jag börja dra mig åt det svartvita hållet! Speciellt då vitbalansen inte riktigt ser bra ut, då kan man lata till sig lite och göra bilden svartvit och lösa alla problem!

Svar: Hahaha, ja absolut ;)
Becca

Anneli - A'la Foto
| http://alafoto.se/blogg

Ja, det gör verkligen ont i hela kroppen att ta bort färgen från sommaren, hösten, våren....och vintern! ;O) Naturen öht taget är svårt att ta bort färgen ifrån! Jag önskar att jag kunde ha perioder där jag gillade svv men det är så svårt att få till fint och de flesta som gör det gör det bara till gråskala och det är sådär! Men jag får öva...och öva! För ska det vara ska det vara snyggt! :O)))

Svar: Hahaha okej, smaken är som baken ;)
Becca

Namn:

E-mail: (publiceras ej)

Webbadress:

Skriv din kommentar här:

Kom ihåg mig?