Jag har under en ganska lång tid velat ha en logo till mitt företag, men jag haft minst sagt haft bestämmelse svårigheter, rättare sagt 2 år med bestämmelse svårigheter... Men nu har jag tagit fram en logga som jag känner är väldigt "jag" & som jag är nöjd med för tillfället. Nu gäller det bara att man inte hittar någon som har exakt en likadan, för så försvinner hela poängen med loggan faktiskt. Vad tycker ni om den? Hiss eller diss? Och om ni dissar berätta gärna vad det är du inte gillar ;) Sen skulle jag jättegärna ha tips på folk som gör bra loggor, för framtiden, så vet ni någon som är kanoners hör gärna av er !
Beatrice Bolmgren
| http://beatricebolmgrens.blogg.se/

har du hört talas om 99desginsers.com? Där gör många sina loggar, jag gjorde dock min själv efter mycket om och men.

Den här ovan var väldigt fin, tänk bara på att det lila lätt försvinner in i bilder, om du tänkt sätta loggan på bilder dvs. Det har jag problem med även om min är helt svart, den försvinner i mörka bilder.

Svar: Nej, det har jag inte gjort. Ska kika direkt! :)
Tack, har också tänkt på det också det är absolut ett problem!
Becca

Frida
| http://blogg.fotografia.se

Jättefin!

Svar: Taack :)
Becca

Beatrice Bolmgren
| http://beatricebolmgrens.blogg.se/

Det allra bästa är att antingen ha en i en form som ex Lisa wikstrand, den syns ju på alla bilder var hon än lägger den. Eller att skapa en bakgrund, som ex simplybloomphotography. Men det är svårt.

Svar: Håller med! Det är så svårt att göra något originellt
Becca

angelina
| http://angelinav.blogg.se

jätte snygg! Gillade den skarpt :D

Svar: Kul, tack!
Becca

Anneli - A'la Foto
| http://alafoto.se/blogg

Jag tycker denna logga är fin men jag tror på en ren logga som själva loggan! Därför skulle jag ta bort den lila texten och bara ha den på hemsidan osv. SJälva loggan ska bara vara namnet och hjärtat! En logga ska vara i olika storlekar och den lila texten kommer bli väldigt liten och oläslig på vissa ställen. Men annars är den jättefin! Det har blivit väldigt mode med hjärta i loggan nu. Har sett säkert 10 st som skaffat nya loggor som har hjärtan i namnet. Dock är din annorlunda som är lila...det vanligaste är nog rosa i en speciell font...den har jag sett på minst tre som har likadana! Jag gissar att det är samma människa som gjort dessa loggor! Har du gjort denna själv? Duktig du är i så fall!

Annars tipsar jag också om 99designers.com. Det kostar ju en del men är helt klart värt det och man får många olika förslag som man kan välja mellan!

Lycka till med loggan!

Svar: Tack, ja jag har gjort loggan själv. Har försökt få till en bra logga länge, sen kom jag fram till att enkelt är bäst så när jag väl tänkte i rätt banor så blev den klar på 2 min :) Fått tips om dem så ska absolut kolla in dem! :)
Becca

Emma Roodla - Fotograf
| http://babiidarling.blogg.se

Åhh jättefin :D!!

vart är det du bor :)?

Svar: Tack så mycket! Jag bor i Karlstad :)
Becca

Linnea Matros
| http://linneamatros.se

Det är jättesnygg och verkligen personlig! Håller dock med ovanstående om att den färgade texten lätt kan försvinna i bilderna.
Men snygg är den absolut!

Svar: Tack så mycket ! :) Funderar på att ha med texten bara när jag gör den lite större & på bilder och så utan den lilla texten, vi får se ;)
Becca

Namn:

E-mail: (publiceras ej)

Webbadress:

Skriv din kommentar här:

Kom ihåg mig?