Bild: porträtt- & kärleksfotografering, Alsters herrgård, Karlstad 2012
 
Kommer ni ihåg att jag var så taggad inför en fotografering? Idag så ägde den rum. En möhippa för Susanne med Jane Austin tema! Och eftersom jag är en person som älskar Stolthet & fördom helt sjuk mycket så var ju detta en drömfotografering för mig :) Så de hade sytt upp en vacker klänning, fixat hår & smink så hon var som tagen ur en Jane Austin film, mycket fint!
 
Vi började med en porträttfotografering med bara Susanne, sen så överraskade de henne med att David kom dit med en vit ros iklädd frack och en hög svart hatt. Hennes min när hon såg David så söt! Fotograferingen övergick då till en kärleksfotograferig med S&D. Detta var nog den lättaste kärleksfotograferingen jag haft då de överöste varandra med pussar och kärleken lyste i deras ögon!
 
Innan fotograferingen så gick jag runt och rekade på platsen i strålande sol. YES, tänkte jag, äntligen lite vackra motljusbilder! Men ungefär samtidigt som möhipps-gänget kom till Alsters herrgård så hade solen gått i moln och det blev jättemörkt, så jag fick tänka om hela fotograferingen. Var riktigt snopet kan jag ju säga! Men jag löste det på allra bästa sätt och jag är helt säker på att de kommer bli jättenöjda med bilderna :)
Linda - Smink&Skönhets blogg.
| http://smokeyeye.blogg.se

Låter som en underbar fotografering :)

Svar: Det var det verkligen! :)
Becca

Olivia
| http://sammels.blogg.se/

Vilken fin bild!

Svar: Taack :)
Becca

Agneta

Tack för att du var med och gjorde Susannes möhippa så lyckad! Det ska bli så spännande att se resultatet! :)

Svar: Tack att jag fick komma! Hoppas ni hade en rolig dag :)
Becca

Namn:

E-mail: (publiceras ej)

Webbadress:

Skriv din kommentar här:

Kom ihåg mig?