Foto: Porträttfotograf, Rebecca Hansson (Jag)
Bild: Caroline & Elliot, barnfotografering 2012, Karlstad
 
Åh, vad jag älskar att fotografera de små liven, man vet aldrig vad man kommer att vara med om :) Idag har jag kört en heldag i Arvika då jag först fotograferade en otroligt härlig och energisk familjefotografering. ISO:talet fick tyvärr bli ganska högt då det var jättemörkt ute idag, så ljuset ville inte riktigt komma in! Men vilka charmiga bilder jag fick, deras äldsta kille kommer bli en "heartbreaker" i framtiden då hans ögon kan charma vem som helst!!
 
Efter den fotograferingen så knallade vi iväg till dagens andra fotografering. Det är lite kul för båda fototillfällena blev bokade på olika tillfällen, blev av samma dag och så bodde familjerna jättenära varandra. Helt perfekt ! Nu fick jag träffa lilla Elliot som är på bilderna här ovanför. Visst är han söt? Och jag bara älskar den första bilden även om han har napp på den, det visar att även nappar kan vara söta!
 
Men nu är vi hemma i alla fall och jag ska sätta fart med redigeringen, många bilder som ligger på kö nu! Å, imorgon är det dags för en ny fotografering :)
Frida
| http://blogg.fotografia.se

Naaaw va sööt! Man vill ju bara leee :D

Johanna Fåglund - Fotograf & Makeup-artist
| http://stargirlphoto.blogg.se/

Sv: Tack! :))

Josefin -Happy Days-
| http://myhappydays.se

Så mysigt det är med dessa fotograferingar, man blir så glad och varm i hjärtat. Urfina bilder!

Svar: Ja, det blir man verkligen! :) Tack så mycket !
Becca

Namn:

E-mail: (publiceras ej)

Webbadress:

Skriv din kommentar här:

Kom ihåg mig?