Tänkte bara berätta lite om min gårdag. Började dagen med en fotografering på Alsters herrgård med ett helt otroligt sött par som ska gifta sig i september. Har inte hunnit fixa med de bilderna ännu, men jag kände direkt jag tog dem att bilderna är underbara för kemin mellan K&A är så otroligt vacker!
 
Sen tog vi en fika tillsammans med mormor, en helt enorm 'dammsugare' fick det blir då. Mumma!!
När vi sedan kom hem så satte jag direkt igång datorn för att bli klar med Ami & Mats bröllopsbilder, så nu är de klara och gick igår iväg för en på titt. Otroligt nöjd med de bilderna så ska bli jättekul och höra vad de tycker!
 
När de var klara så fick vi direkt dra ut igen, för igår var det nämligen kvällstrav på färjestad. V65, om jag nu minns rätt. Jag är ingen stor travfanatiker direkt, mer än att jag tycker att hästar är otroligt vackra och att det är kul att tippa på hästarna efter vem som har roligast namn ;)
(+att fotografera de vackra djuren såklart!!)
 
Sen efteråt så bjöd mamma mig och Crille på otroligt god mat på vedugnen som ligger på Norrstrand här i Karlstad. En otroligt mysig och fin dag där kameran verkligen gick varm! Bilderna från travet kan jag tänka mig dyker upp här under morgondagen så håll utkik!
 
Nu ska jag springa iväg, för idag är det speedway! :)
Namn:

E-mail: (publiceras ej)

Webbadress:

Skriv din kommentar här:

Kom ihåg mig?