Åh vilken underbar dag det har varit fast jag nästan har varit ledig hela dagen ;) Jag älskar mitt jobb så otroligt mycket att jag inte gillar att ta ledigt. Om jag fick bestämma så skulle jag jobba hela tiden, men så funkar inte kroppen. Så valde att ta ledigt idag, dels för kroppen & dels för att umgås med älsk. Men ledigt för mig betyder inte att sitta och se på TV en hel dag, för då blir jag verkligen för rastlös.
 
Så idag så har vi storhandlat, åkte hem med varorna. Åt. Gick ner på stan för att leta byxor och skor till mig. Och äntligen så fick jag mina addidas skor som jag längtat så mycket efter :) Sen blev det ett par leggins & en "hår-blomma". Sen hade vi en riktigt mysig fika tillsammans på Waynes.
 
Men sen när jag kom hem så kunde jag inte låta bli, så hamnade framför datorn i alla fall. hihi :) Så har skrivit ut fakturor, redigerat och levererat fotoböcker, bilder & Tack-kort till kunder. Älskar att få skicka iväg saker ;)
Men nu så ska jag sätta mig och slappa lite faktiskt :) Imorgon är det fullfart med företaget igen, loove! Tackar "högre makter" varje dag att jag har en sambo som förstår hur mycket jag älskar mitt jobb, fast samtidigt vet han att han alltid går först. Imorgon följer han med som assistent igen <3
Johanna Fåglund - Foto
| http://stargirlphoto.blogg.se

Sv: Tack :D

johanna-tvillingmamma
| http://www.tvillingmamma.se/

mysdag!! du passade verkligen i hårblomman! En sån enkel sak som gör så mycket, har flera stycken här som maya stoppar i håret här och där!
kram på dig!

Svar: Ja verklige, tack så mycket :) kram
Becca

Namn:

E-mail: (publiceras ej)

Webbadress:

Skriv din kommentar här:

Kom ihåg mig?