Foto: Porträttfotograf, Rebecca Hansson (Jag)
Bild: Ami & Mats, bröllop 2012, Karlstad
 
Samma dag, samma datum. Exakt 5 år efter de träffades för första gången så stod de nu framför varnadra och sa "ja". Och som Ami själv sa, så behöll hon helt enkelt sin sommarflört.
 
Ami & Mats historia hur det träffade varandra är så otroligt fin, hur det ibland av en slump bara kan bli så rätt. Och först hajjade jag till på att deras bröllopsdag skulle vara dagen före midsommar, så jag blev lite fundersam på varför de bara inte "helt enkelt tog midsommarafton istället". Men förklaringen kom redan när jag träffade dem första gången och de berättade att den dagen de gifter sig är exakt den dagen de träffades, bara 5 år senare. Hur romantiskt är inte det?
 
Hela dagen bestod utav många varma leenden och glittriga ögon från brudparet så man fylldes själv utav all värme. Vigseln bestod av många fina ögonblick, som när bruden stod och sjöng med i de låtarna som spelades i kyrkan (Jag vet att jag själv skulle göra precis likdant!) eller som när brudgummen skulle läsa sina löften och bjöd på flera hjärtliga skratt.
Sissi
| http://enligtsissi.blogg.se

så fina bilder!

Svar: Tack :)
Becca

johanna-tvillingmamma
| http://www.tvillingmamma.se/

vilka härligt vackra bilder! börjar längta efter vårt bröllop som ligger 4 år fram i tiden, kommer bli lång väntan!

Svar: Tack :) Varför just fyra år :) ? kram
Becca

Madde
| http://madeleneenglund.blogg.se

vilka vackra bilder:D

Svar: Tack så mycket :)
Becca

Rana
| http://ranaeizad.blogspot.com

gud så fina bilder!

Svar: Tack så jättemycket :)
Becca

Namn:

E-mail: (publiceras ej)

Webbadress:

Skriv din kommentar här:

Kom ihåg mig?