Ca 1 månad

Det var några som ville ha lite uppdateringar då och då ang mitt försök att gå ner i vikt, och hittills kanske det inte hänt så otroligt mycket på kroppen. Men sen kan jag ju inte riktigt säga det säkert, för jag har sagt att jag inte kommer hets väga eller mäta mig. Utan jag kommer ta det som det kommer, i lugn och ro. Men jag känner att kläder börja sitta bättre, så att det går åt rätt håll det vet jag, men inget massavfall haha. Det jag känner har förändrats är mitt sätt att tänka. Förr åt jag när jag stressade, var ledsen, var helg, var glad och ville fira etc. Det är inte så längre, jag äter när jag är hungrig and thats it och så gott som minimalt sockerintag.

Idag var jag till exempel på kalas och jag tog mat med tallriken bestod till stor del utav grönt. Och sen ingen fika utan jag höll mig till mitt vattenglas, och det var inga som helst problem fast alla omkring mig åt sött. Det är nog den stora skillnaden, att suget inte längre finns där.
Hoppas det håller i sig så !

Det som jag tycker är fantastiskt det är mitt humör, jag har alltid varit väldigt upp och ner, men nu är mitt humör jämnt. Och jag är alltid glad! Helt underbart :) Och sen är jag stolt över att jag tog en cola när vi var på fest i Lund, men dagen efter så var jag duktig igen. Förr så hade jag gett upp; "nu har jag ju redan fuskat". Ser ljust på detta just nu, det känns verkligen som denna gången kommer jag lyckas !!!
Ulrica Tellebo
| http://sweetjackies.se

Kanon inställning! Vill ge dig en spark framåt, go....du kommer lyckas!

Jag har själv gjort den resan....började i höstas, 3 månader 15 kg...det gick av bara farten. Tips! Tag bort potatis, ris och pasta i dina måltider byt ut det mot blomkål, broccoli morötter vitkål mm men ät allt annat. Tag bort så mycket bröd du kan, ät hellre knäcke bröd! Drick mycket vatten och som mellan mål ät ett eller två kokta ägg. Ägg är bra och mättande...ät mycket av det! Lycka till! Du kommer lyckas!//Ulrica

Alexandra

Klart att du kommer att lyckas! :D Du som är så envis kan allt, bara du vill! :D Så jag tror på dig Rebecca! kraam<3

Namn:

E-mail: (publiceras ej)

Webbadress:

Skriv din kommentar här:

Kom ihåg mig?