Utrustning: Nikon D300s – Nikkor 50mm f/1,8

Idag när jag vaknade så kände jag bara "NU KÖR JAG!" Så slängde fötterna över sängkanten, slog direkt på datorn och började jobba i en rasande fart. Så idag har jag hunnit svara på kundmail, bokfört inkomster, bokfört nya fakturor, gjort fakturor, lämnat bilder till fotolabbet, svarat på frågor från er läsare & pratat med skatteverket. Det kändes så otroligt skönt för var som jag laddat för det hela natten i sömnen, haha :)

På senaste tiden har det trillat in ganska mycket beställningar & bokningar så jag är bara så otroligt glad!
Kommer bli väldigt mycket jobb i feburari, jag älskar't !!

Igår var vi som vanligt hemma hos mormor & morfar på söndagslunch. Jättetrevligt som alltid :) Och helt plötsligt så kom mormor med presenter till mig och Crille. Jag vet att folk brukar ge förlovningspresenter men tanken att vi skulle få några hade aldrig slagit mig. Så var verkligen en jättekul överraskning att vi fick presenter från mormor, morfar, mimmi (moster), mamma och ifrån syrran & hennes sambo. Jag blev bara otroligt chockad just då, så tror inte ens jag fattade något förrän sent igår kväll haha. Man förlovar ju sig inte för presenterna.
Fick jättefina tavlor från syrran & Per och från mormor, morfar, mimmi & mamma så fick vi pengar så vi kan gå ut och äta tillsammans och biokort så vi kan gå på bio. Blev så sjukt jäkla glad, för vi har inte kunnat gå ut så på jätte jätte länge så kommer bli så underbart !!! :) Kanske svammlade lite nu, men sammanfattning: Jag blev sjukt glad ! Tack alla <3

FOTOGRAF - KARLSTAD - PORTRÄTT
emma@ivarssons.net
| http://www.emmaivarsson.se

sv. åh tack! :D

Lisa
| http://lisani.blogg.se/

sv;Tss, det kan du säkert om du försöker, det är inte speciellt svårt:Dså fin bild!

FotoRosa
| http://fotorosa.blogg.se/

Jätte fin bild!! ^^

Melissa Lavali - Foto¤Vikt
| http://lavali.blogg.se/

Lämnar lite tassavtryck när jag ändå kikar förbi, jag vet ju hur mycket jag själv uppskattar en liten kommentar :) Jag önskar dig en fortsatt bra natt!--------------------------------------..:: Hela min värld i bilder - min viktresa med 9 tappade kg och 13 kg kvar - tips på att tjäna 600kr/värvad medlem utan krångel och Tävlingar ::..

Eva
| http://www.storalilla.se

Härlig bild med intensiv blick!

Namn:

E-mail: (publiceras ej)

Webbadress:

Skriv din kommentar här:

Kom ihåg mig?