Vår fina mini-gran
 
Hoppas ni haft en fin lucia-dag och jag önskar er en fortsatt fin Lucia-kväll. Jag som hade tänkt att gå upp 7 i morse och titta på Luciatåget på Tv, fick ta sovmorgon efter en natt utan sömn. Hade så svårt att somna för inspiration slog till precis när jag la mig och då var det bara att lägga där och planera. Men då tackar jag att jag lever i denna värld som man kan titta på TVn i datorn ;) Det funka ju att se Luciatåget där med, fast kan säga att det inte var alls lika mysigt. Men det funka ;)
 
Annars idag så har jag jobbat hela dagen. Hade en syskonfotografering med såna otroligt härliga människor så tiden bara flög iväg. Sen att fotograferingen ägde rum i det allra vackraste vinterljuset satt inte fel det heller. Och jag hade lovat att de skulle få sitt webbalbum idag så var det bara att sätta fart när jag kom hem. Men det funkade det också ;)
 
Nu sitter jag och tittar på reprisen av Luciatåget, för man måste ju passa på när det bara är en gång om året! Kan inte förstå hur snabbt det går, inte alls långt kvar till julafton! Vi satte upp vår gran tidigt i år för att hinna njuta av den ordentligt! Vad tycker ni om vår mini-gran? Jag älskar den, helt perfekt när man bor i en etta :)
 
Sara
| http://sarajosefin.blogg.se

Riktigt härlig bild! :)

Svar: Tack så mycket :)
Becca

johanna-tvillingmamma
| http://www.tvillingmamma.se/

Så söt liten gran!

Johanna Fåglund - Fotograf & Makeup-artist
| http://stargirlphoto.blogg.se/

Sv: Tack! :D

claudia
| http://claudiamilena.blogg.se

haha, åh vilken dsöt minigran :P

Svar: Tack! Älskar den :)
Becca

Namn:

E-mail: (publiceras ej)

Webbadress:

Skriv din kommentar här:

Kom ihåg mig?