Maj: I maj så kliar det alltid extra mycket i fotofingret eftersom det är då det börjar bli riktigt härlig grönska igen! Jag fotograferade Angelina & Kristoffer för första gången och det var en fotografering i helt gudomligt eftermiddagsljus. Fotograferade även Elin och kom på att jag ville avsluta med bilder vid vattnet, vilken tur att jag får mina infall ibland :) Ami & Mats hade sin förfotografering och Carolina & Robert gifte sig. Gifte sig gjorde även Frida och Erik och jag älskar att hon gifte sig i en rosa klänning.
 
Fotograferade syrran och hennes sambo Per. Molly tyckte inte alls om kameran, men mjuknade till slut upp och det blev jättefina bilder, med sig hade hon en så söt liten väska. Ett par dagar innan så hade jag även fotograferat hennes härliga syster. Hanna & Ola hade sin förfotografering i Arvika, ett underbart par som jag aldrig kommer att glömma. Hade två sesuella fotograferingar med Stina. Fotograferar väldigt många speedwaymatcher mellan april & oktober, men här var det till och med lite extra mycket. Fick även med på bild när Stina blev jagad av en svan och mina bilder fick en helsida i  Nya Wermlands Tidningen.
 
Juni: Var faktiskt en ganska lugn månad, där jag fotograferade mycket men som inte var "jobb". Hade en jättefin midsommar tillsammans med nära & kära. Fotograferade både student & balporträtt. Åkte till Eskilstuna och fotograferade även deras student där. Var på trav och fotograferade. Hade förfotografering med Adel & Katarina och skrattade tills jag fick ont i käken tillsammans med dem. Hade en söt fotografering med Madeleine i stadsparken. Ami & Mats gifte sig på ett grönt Alsters herrgård. Hade en snabbfotografering med kollegan Emma Bertilsson. Gav mig på för första gången att fotografera hästporträtt, som är mycket svårare än det ser ut ;)
 
Juli: Då hade vi fina Madeleine på besök och hon hamnade väl framför linsen ett antal gånger ;) Jag fyllde 22år och ställde mig framför kameran. Fotograferade Angelina i museumparken och även Angelina tillsammans med Akilles. Hade en kärleksfotografering där jag för första gången hade med lite rekvisita. När grönskan var som finast så fotograferade jag underbart söta Axel med mamma Vera på Gubbholmen. Erik & Katarina hann med både en förfotografering och att gifta sig i juli :) Vackraste Hanna & charmigaste Ola gifte sig och fick till & med regnet att hålla sig undan...tills de gick in i kyrkan i alla fall! :)
 
Augusti: Ett augusti som inte ofta visade upp sig från sin bästa sida, som jag minns det så var det mest bara regn! Men då det var uppehåll så var kameran direkt framme. Stina & Alma hade namngivnings-kalas och jag dokumenterade den dagen. Linnea, jag & Jonna körde en fotografering tillsammans. Det blev nog inte som någon tänkt sig, men vi hade i alla fall kul på vägen. Ready blev bortskämd med en riktig lyxfotografering då min kund varken dök upp eller hörde av sig...Hade en gravidfotografering i högt gräs så min stackars ssistent/sambo fick fästingar på sig. Stranden är en gudomlig plats att vara på, även för fotograferingar. Fast det kändes mer som vi lekte än fotograferade, så självklart blev bilderna bättre än någonsin. Hava flyttade hem till Madeleine och hon ville ha hennes valptid dokumenterad. Sen, mycket speedway blev det!
AKP Photography
| http://www.bloggakpphoto.net

Kjempemange nydelige bilder :D Ønsker deg et godt nytt år :D

Svar: Tack så jättemycket och tack desamma :)
Becca

Namn:

E-mail: (publiceras ej)

Webbadress:

Skriv din kommentar här:

Kom ihåg mig?