Januari: När jag tittade igenom mina hårddiskar så fick jag verkligen en chock. För många utav de fotograferingarna jag hade i början utav året var jag helt tvärsäker på att de hade varit under 2011. Men under januari så hade en jättesöt bebisfotografering på Kronoparken med Moa & Ella. Ella hade jag ju redan träffat, när hon låg i magen så var extra kul att träffa henne! Sen fotograferade jag min gamla bandmedlems hund (och även hon hamnade med på bild) och är så otroligt tacksam för den fotograferingen, då den gjort att jag och Becca hittat tillbaka till varandra ♥ Fotograferade även söta Saga, snyggingen Anna-Klara och hade en riktigt kall fotografering tillsammans med Victoria.
 
 
Februari: Började feb. men en riktig snygg fotografering med Anna-Klara med moviestar-tema. Träffade Axel m. familj för första gången och blev helt förälskad i dem. Hade en gravidfotografering på Dömle herrgård med tvillingföräldrarna Johanna & Anders och tog så många favoritbilder! Körde tre teman tillsammans med frisören Linnea Forslund och modellen Jonna. Jonna som är för snygg för att vara sann. Fotograferade coola Julia och förälskade mig i hennes hår. Hade en fotografering med syrran i skattkärr som sticker ut väldigt mycket från min vanliga stil.
 
 
Mars: Mars var en rolig månad det ojoj så kul jag hade! Körde 2 teman tillsammans med en make up artist & modell. Ett lite rockigare och ett strand-tema. Stackars modellen höll på att frysa sönder, men bra bilder blev det! Fotograferade Stina Dahlgren för första gången och den söta tjejen ville jag sedan bara fotografera, fotografera och fotografera efter det. Åkte till Eskilstuna och hade 4st fotograferingar på en helg, en i deras "gamla stan" bla. Älska!! Tvingade Rebecca att stå framför kameran och fick henne att le, fast hon sa att jag aldrig kommer få henne till det ;) Hade flera företagsfotograferingar åt NVS. Fick även Linnea att stå framför kameran och där tog jag min favoritbild inom porträtt.
 
 
April: Då fotograferade jag Moa & Ellas dopbilder. Robert & Carolina hade sin förfotografering till bröllopet på ett kallt Alsters herrgård. Jag åkte till Stockholm för att fotografera bloggaren Hannas familj. En helt fantastisk familj som jag hade en riktigt fin förmiddag tillsammans med! Fotograferade även Estelle i gamla stan och det var en dröm som gick i uppfyllelse! Hade så klart även en fotografering med Stina och många bilder knäpptes även på Madeleine. Hade ett samarbete tillsammans med Hårverkst'an & Matrix då jag fotograferade både förberedelser, behind the scenes och hårshow. Ett fantastiskt samarbete som jag aldrig kommer glömma, absolut ett av årets höjdpunkter.

Del 2 kommer imorgon och del 3 kommer på tisdag för er som är nyfikna.
Och för er som tycker jag uppdaterar lite för mycket just nu så är det bara tillfälligt ;)
Maria
| http://mariasfotoklipp.blogg.se

Oj vad du hunnit med! Jättefina bilder!!! :D

Svar: Jajjamen, full fart! :) Tack så mycket!
Becca

EMMA - FOTO
| http://inhatewetrust.blogg.se

Många fina bilder! Stor utveckling och du är så duktig =)

Svar: Tack fina Emma! :)
Becca

Maya Lundberg
| http://mayaalundberg.blogg.se

Vilken fin blogg du har! Jätte inspirerande :) Hoppas du får en bra nyårsafton imorgon!

Kram Maya Lundberg

Svar: Desamma Maya! :) Tack så jättemycket! kram
Becca

Hanna Karlsson
| http://hannafialotta.blogg.se/

Vilka fina bilder!

Svar: Tack så jättemycket Hanna :) Gott nytt år!
Becca

Mette
| http://blogg.mettalie.com

Så mange nydelige bilder! Helt magisk :D

Svar: Tack så jättemycket Mette! :)
Becca

Namn:

E-mail: (publiceras ej)

Webbadress:

Skriv din kommentar här:

Kom ihåg mig?