Förra veckan var sprängfylld med speedway, så har massor med bilder liggande här hemma. Men har Inte hunnit fixa med en tredjedel ens men kan visa några som är klara i alla fall.
 
Har gjort en uppgift denna veckan som handlar om att tänka tillbaka på hur allting med företaget började och speedwayen är ju helt klart en stor del till det! Speedwayintresserad har jag varit sen födsel men att fotografera det fick jag ett intresse för 2007, köpte systemkamera 2008 och på den vägen är det. Har alltid tyckt att det varit jättelätt att fotografera speedway för det kom så naturligt när man har så stor förståelse för sporten.
 
Men när jag jobbat så mycket med porträtt så har jag känt dels att jag tappat intresset för speedwayfoto och att jag blivit mycket sämre på det då jag övertänker allting. Men nu på sista tiden har jag försökt att jobba upp kvaliteten så nu börjar jag bli hyfsat nöjd med bilderna igen :)
 
Förra veckan så var jag på speedway: tisdag, onsdag, torsdag & söndag. En bra vecka helt enkelt, haha. Men samtidigt så har jag ju intensivkurs på körskolan, så min körskolelärare frågar knappt hur det är längre utan han frågar bara hur speedwayen var, haha. Fast igår gjorde jag honom chockad när det inte varit något speedway alls dagen innan, inte ens på tv ;)
Fotograf Erika Hallman
| http://erikahallman.blogg.se/

Snygga bilder och väldigt bra fångat :)

Svar: Tackar :)
Becca

Jojjjjohs.se - Foto & bloggdesign
| http://jojjjjohs.se

Vart brukar du kolla på speedway? :)

Svar: Hela Sverige :)
Becca

rebecca önhult
| http://rebeccaonhults.blogg.se

vad duktig du är på att fota!:)

Svar: Tack :)
Becca

rebecca önhult
| http://rebeccaonhults.blogg.se

vad duktig du är på att fota!:)

Rebecka - Fotoblogg
| http://rebeckajj.blogg.se

Jättehärliga bilder!

Svar: Tack så jättemycket :)
Becca

Namn:

E-mail: (publiceras ej)

Webbadress:

Skriv din kommentar här:

Kom ihåg mig?