Oj, har varit en full med otroligt trevlig dag! Började dagen med en körlektion, fick köra en lektion som skulle
likna en uppkörning idag. Tycker det gick helt okej, så får hoppas att hjärnan är lika lugn på en vanlig uppkörning ;) haha. Sen efter det så var det riskettan, det var min körlärare Henke som var "lärare" och tycker det var grymt kul! Och riktigt intressant.
 
Väl hemma så fixade jag lite jobb och pratade med kunder. Sen..tog orken slut, haha. Det har varit två riktigt intensiva veckor för mig när jag försökt bolla med allting. Företaget har kommit lite efter, men efter helgen ska allting vara i balans igen :) Men valde i alla fall att ta det riktigt lugnt nu på eftermiddagen så jag och Crille har haft Johan Falk - maraton här hemma. Riktigt myspys och ska fortsätta mysa ikväll. Men nu ska jag fortsätta följa handbollen - HEJA SVERIGE !
Mikael
| http://forum.modekampanj.com

Heej!

Förlåt om jag stör, men tänkte bara fråga om jag kan få lite hjälp från dig skulle verkligen behöva det. Skulle du ha något intresse att hjälpa till i modeforum för modekunniga och modeintresserade personer? Moderator / VIP roller finns för seriösa och engagerade personer. Även ett inlägg hjälper mycket för att få modeforumet mer levande. Om du kanske bara gillar att läsa inlägg men inte vill bli medlem så kan du visa ditt stöd genom att klicka på Facebook like knappen. Tack för att du tar dig tid att kolla på detta / En stor Kram

Namn:

E-mail: (publiceras ej)

Webbadress:

Skriv din kommentar här:

Kom ihåg mig?