Åh vad jag ÄLSKAR den här bilden! Tänk att något som gått snett kan bli så sjukt bra! Detta är en ny favoritbild hos mig :) Idag skulle ju jag ha två fotograferingar som jag pratade om i morse, en fotografering då jag skulle fotografera denna champion:en Ready. Ready är min underbara väns hund och hon gick i helgen och blev champion i sin ras (säger man så Becca?). Ja, som ni märker så är jag ingen hund-utställnings-expert men jag fattar att det är grymt bra så jag är så stolt över lilla sötnosen :)
 
Så jag fotograferade Ready ihop med sin champion-rosett och på "utställningsvis", jättekul att lära sig något nytt! Sen efter det så skulle Becca & ready vara assistenter på en "secret box" fotografering som jag skulle ha idag....men kunden dök aldrig upp och hörde heller aldrig av sig. Trist! Jag hade köpt rekvisita, lånat en lägenhet och jag & Becca hade möblerat om halva lägenheten för att få "min studio" redo. Och så dök hon inte upp, snopet.
 
Borde vara bitter, men det är jag verkligen inte, för jag har haft så kul idag så sitter här med ett stort flin. Har fått en heldag med Becca & Ready och det har varit så otroligt trevligt så allt var värt det. Sen så använde jag min rekvisita & det för att ha en mycket exklusiv hundfotografering. Haha. Visst är bilden fin? Jag är helt kär i den, verkligen en myspys bild ! Sen fick jag även ett par fina bilder på Becca idag, men tror inte jag får lägga up dem här. Synd. Kanske får blinka lite med ögonen så får vi se vad hon säger om det ;)
 
Allt dåligt kan vändas till något bra, kom ihåg det !
 
Nu ska jag sätta mig och redigera lite bilder. Ha en fin kväll alla.
emma sundman
| http://layoutochfoto.blogg.se

fin blogg!

Jag har själv precis startat mitt egna fotoföretag, hoppas det går bra för dig!

THIRIL THAMP - Glasborgen
| http://www.glasscastle.blogg.se

verkligen fint foto!

Svar: Tack snälla :)
Becca

Namn:

E-mail: (publiceras ej)

Webbadress:

Skriv din kommentar här:

Kom ihåg mig?