Foto: Porträttfotograf, Rebecca Hansson (Jag)
Bild: Hanna & Ola, bröllopsfotografering 2012, Karlstad
 
Hanna <3 Ola
28.07.2012
 


Gårdagen var så otroligt rolig då vi först var på namngivelse för tvillingarna Alma & Stina. Fick fotografera lite där med  i en helt fantastisk miljö så var supernöjd! Sen för en gottegris som mig så var fikat himmelriket då de hade massor med hemmagjorda kakor. Mums ;) Sen åkte vi direkt där ifrån hem till mormor på kalas. Och vad kan man säga? Kalas med släkten är alltid trevliga :) Extra kul var att min syssling/tremänning tog med en indianflagga som jag fick. Jättesnällt. Nu ska jag hitta en bra plats att sätta upp den på ;)
 
Crille & jag skämtade lite igår om hur ojämna våra helger är. Vissa helger har vi absolut ingenting och vi sitter nästan bara hemma. Och vissa helger är som denna, då vi bara var hemma och vände hela tiden. Gårdagen har jag redan gått igenom, men lördagen var också hur kul som helst. Åkte först på speedway i Hagfors då Crilles farbror dömde där. Sen åkte vi hem till pappa allesammans, där vi åt grillat och bara satt och njöt på altanen. Underbart :)
 
Men denna dag, den bjuder på en fotografering som jag verkligen ser fram emot!! Och ni kommer nog få se bilder direkt när jag kommer hem för jag kommer vara så kär så kär! :)
Felicia Andreasson - Foto
| http://feliciafoto.blogg.se

Så fina bilder! :D

Svar: Tack så jättemycket :)
Becca

GeMina Arts
| http://geminaarts.blogg.se

jätetvackra bilder! man blir sugen på att vara där :)

Svar: Tack. Det är en stor komplimang :D
Becca

rebecca
| http://spaceherosuits.webblogg.se

svar: tack så himla mycket, så var det för mig när jag såg dem för två år sedan. men jag njöt minst lika mycket av konserten nu som när jag inte hade kameran med mig.

Nathalie - Fotoblogg
| http://www.nattasfoto.com

Mysiga och roliga bröllopsfoton! :)

Svar: Tack så mycket :)
Becca

Namn:

E-mail: (publiceras ej)

Webbadress:

Skriv din kommentar här:

Kom ihåg mig?