Ett försök att ta en bild på sig själv lite snabbt, haha, ser livrädd ut :)
 
Älskar verkligen dagar när man är otroligt effektiv, klockan är bara 10.40 och jag har hunnit med mycket redan. Till och med en liten promenad :) Åkte som sagt iväg och fotograferade NVS-montörer kl 7 i morse, var bara 3st så var ganska snabbjobbat. Men måttade lite i deras skyltfönster också då jag ska få sätta upp reklam där.
 
Sen gick jag direkt till körskolan och pluggade. Ville mest se om jag "glömt allting" sen jag hade intensivkursen men fick sammanlagt 3 fel på 5 prov så det hade jag inte som tur är. Men det känns inte speciellt kul att jag bara sitter och väntar på att få skriva upp & köra upp. Men det är lång väntetid på sommaren så är det ju.
 
Sen tog jag en längre promenad hem för att röra lite på mig, sen när jag kom hem tog jag direkt tag i NVS-bilderna så nu är de ivägskickade till fotolabbet också :) Efter det så ringde jag till några kunder och
dubbelkollade saker inför deras fotograferingar. Man ska vara helt säker ;) Så nu är dagens sysslor egentligen redan klara, men ska sätta mig med lite modellbilder som jag har liggandes nu.
Namn:

E-mail: (publiceras ej)

Webbadress:

Skriv din kommentar här:

Kom ihåg mig?