En fråga som jag tänkt på ett tag. Om du fick ett jobberbjudande i en annan stad, en bra
bit bort från familjen och allt du har i hemstaden skulle du lämna allting och ta det?

/Rebecca
Sabina
| http://sabinasfoto.wordpress.com

Jag valde att flytta 85 mil hemifrån för att starta ett nytt liv på egen hand. Jag hade tänkt på det länge och ville faktiskt göra det, jag hade nog ett behov av att känna att det faktiskt var jag som bestämde själv i mitt liv, det kunde jag inte känna på hemmaplan. Många sade att jag skulle komma tillbaka, men nu är det fyra år sedan jag flyttade och jag har aldrig trivts bättre än jag gör nu. Jag åker tillbaka ibland men har aldrig någon längtan efter att flytta tillbaka. För mig var det här helt rätt, hemma är inte längre där jag växte upp. Jag skulle aldrig önska flytten ogjord...

- Anna Lötberg -
| http://lotbergphoto.blogg.se/

Beror på. Själv har jag flyttat 30 mil från familj och fästman för att plugga i tre år. Är jobbet värt det och man trivs med det, då borde man köra på det anser jag :)

Rebecka Vigren - Fotoblogg
| http://rebeckav.blogg.se/

Intressant fråga. Själv skulle jag dra, håller på att gå ut gymnasiet nu och känner mig redo och klar för nya äventyr var dom än må vara. Ingenting är föralltid om man inte väljer att det ska vara det :)

Ylva-Li
| http://www.mittviktiga.blogspot.com

Nej.. eller det beror på. =/ Skulle det finnas jobb för sambon också, med nåt han tyckte om, då kanske. Men jag är sjukt hemmakär.

Ylva-Li
| http://www.mittviktiga.blogspot.com

sv: Iofs, inget säger ju att du inte kan flytta hem igen.;)

Helena (LeaFoto)
| http://leafoto.blogg.se/

Det har jag gjort, när jag var tjugofyra flyttade jag till Spanien och skapade mig ett liv där. Fick nya vänner, ny kärlek, många nya jobb och startade eget där! Det har jag aldrig ångrat, även om jag flyttade tillbaka till Stockholm i slutändan. Dock skulle jag nog inte flytta någonstans i dagsläget utan min sambo! ...och mamma...Tack för fina kommentaren :-)

Lycka till med ditt val!

Sabina
| http://sabinasfoto.wordpress.com

Det är väl sunt att längta hem egentligen, inget som du ska vara rädd för tycker jag. Jag brukar inte riktigt längta efter min hemstad utan det är snarare familjen jag saknar ibland, men då kan man ju alltid åka och hälsa på dem. =)

Förr kände jag att alla redan hade bestämda åsikter om mig, och det var jobbigt. Jag kände aldrig att jag riktigt fick vara (eller tog vara på chansen att vara) jag. Det kan jag nu, för mina nya vänner har lärt känna mig för den jag är och inte den jag var. =)

Och du, ångrar man sig så kan man alltid flytta tillbaka. Inget behöver vara hugget i sten...

erika
| http://uppblandmolnen.blogspot.com

Om jag inte hade min häst hade jag självklart svarat ja. (:

Frida
| http://blogg.fotografia.se

Det beror ju helt på. Är det ett jobb jag verkligen vill ha så självklart. Tror faktiskt det kan vara bra att utmana sig själv på det sättet. Men är det kanske inte drömjobbet och man har mycket som håller en kvar hemma så kanske man inte skulle gjort det.

Jen Fotografi - Fotograf i Västervik
| http://jenfotografi.blogg.se/

Nej det skulle jag inte. För jag antar att du menar helt själv, utan sambo och katter ;) Så nej, absolut inte. Finns viktigare saker än jobb tycker jag :)

Sandra

JAAAAA

Namn:

E-mail: (publiceras ej)

Webbadress:

Skriv din kommentar här:

Kom ihåg mig?