Foto: Porträttfotograf, Rebecca Hansson (Jag)
Bild: Modellfotografering med Louise Ambjörnsson, Karlstad

Att skriva har alltid varit något som jag älskar, men något som jag har märkt nu är att jag kan bara skriva på nätterna. Det är då inspirationen flödar och rinner ut genom fingrarna. Måste verkligen ta tag i skrivandet igen, när jag var liten, kanske 12år, så skrev jag en bok som till slut blev 80 sidor lång. Och skrev alltid små historier, för tyckte att min fantasivärld var bättre än världen jag levde i. Det kanske är därför skrivandet hamnade på hyllan, för nu älskar jag denna världen mer. Att skriva har alltid varit mitt sätt att uttrycka mig, men även fotograferandet har tagit över det lite. Varför ska det ena behöva slå ut det andra? Så jag slår handen i bordet nu, jag sätter ner foten! Rebecca Hansson du ska ta tag i ditt skrivande !
 
Och varför valde jag då denna vackra bilden på Louise till ett inlägg om att skriva? Jo, för blev så inspirerad att skriva av den fotograferingen som hon och jag hade tillsammans, så har kommit på ett tema till en novell. Tänk hur saker löser sig ibland.
Karin
| http://happyhappenings.blogg.se

Känner igen mig! Har också alltid älskat skriva och skrev mkt som barn. Men lagt det på hyllan av ngn anledning. Men ni inspirerade du mig. Tack för det :) gillar din blogg!

Svar: Vad bra ! :D
Becca

Louise
| http://louisedahl.blogg.se

Så fin bild!

Svar: Tusen tack !
Becca

Annster
| http://annster.se

Fin bild :)

Svar: Stort tack ! :D
Becca

JUNITJEJ
| http://www.junitjejen.se

Vilket fint porträtt!

Svar: Tack! :)
Becca

Sofia
| http://lovejournal.blogg.se/

Verkligen fin bild :-)

Svar: Tack fina du !
Becca

Sophie - pluggar till fotograf
| http://blogg.improveme.se/sophie/

Hejsan!

Jag har just nu en tävling där du kan vinna ett presentkort, delta gärna men inget måste ;)Om du inte gillar tävlingar kan du alltid kolla in och få lite inspiration!

Kram

Suzette

Hej! :) Har försökt leta upp svaret på frågan jag ska ställa men hittar inte den så då frågar jag den här i en kommentar.

Vilken program bränner du bilderna till cd-skiva i? Använder du CD eller DVD skiva? Hur får du bilder/text på skivan? :)

Svar: Använder CD-brännaren på min macbook. CD skiva. Finns ett papper att köpa som man fäster på skivan sen skriver ut det. Tror inlägget om det ligger på "fototips"
Becca

Halina
| http://fashionation.blogg.se

Vilken härlig blogg du har, ska verkligen kika in här fler gånger!! Hoppas du hinner kika in på min. PoK

Svar: Tack så mycket. Vad trevligt fina du ! :)
Becca

Namn:

E-mail: (publiceras ej)

Webbadress:

Skriv din kommentar här:

Kom ihåg mig?